„Suntem convinsi ca putem schimba lucrurile in bine, atata timp cat exista o atitudine deschisa fata de problemele societatii si dorinta de a actiona. Suntem onorati sa fim parte a unui proiect care aduce o solutionare reala uneia dintre cele mai stringente probleme: saracia. Entuziasmul si implicarea cu care acest proiect este implementat ne-au convins ca nu exista limite atunci cand pui pasiune in ceea ce faci”, a declarat Catalin Anghel, director marketing Romstal.

“Ne bucuram ca Romstal este un partener de incredere care sprijina comunitatile sarace. Speram ca pe viitor sa extindem acest parteneriat la nivel national si sa ajutam impreuna cat mai multi copii si parinti sa aiba o locuinta decenta si sanatoasa”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Romstal sprijina misiunea Habitat for Humanity in Romania din anul 2010.

***
Despre Romstal 
Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. De 21 de ani, pasiunea si devotamentul companiei se transpun in servicii de calitate si intr-o oferta variata de produse inovatoare, exclusive si fiabile. Angajamentul Romstal fata de clienti este unul pe termen lung, oferind solutii pentru toate genurile de proiecte, intr-un sistem complex de consultanta, oferit gratuit publicului. Compania se implica activ in dezvoltarea societatii si a comunitatilor din care face parte, sustinand proiecte din domenii precum educatie, sanatate, sport si ecologie. Prin actiunile intreprinse, Romstal incearca sa ofere suport societatii, contribuind la calitatea vietii in comunitatile locale. Totodata, compania pledeaza pentru o atitudine proactiva fata de gasirea unor solutii eficiente si sustenabile pentru un viitor mai verde.
 
Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume in care toti oamenii au un loc decent in care sa traiasca. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.
 
Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca, prin constructii de case si reabilitari, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

Persoana de contact: Loredana Modoran, Coordonator Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania, loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229