In cadrul Campionatului de Bine 2014 au fost inscrise 90 de proiecte, de catre 75 de organizatii. Dintre acestea, 44 de proiecte au ca arie de implementare 19 judete diferite, alte 29 de proiecte vor fi implementate in Bucuresti, iar 25 la nivel national.
 
Pana in acest moment proiectele au atras donatii in valoare de 46945,00 de lei de la 768 de donatori.
 
Semifinala Campionatului de Bine 2014 va incepe luni, 15 decembrie, ora 13.00. 
In aceasta etapa, organizatiile trebuie sa atraga donatii in valoare de minim 1.000 de lei de la cel putin 20 de donatori diferiti, timp de 3 saptamani, pana in data de 6 ianuarie 2015, inclusiv.
 
In Semifinala Campionatului de Bine 2014 organizatiile au posibilitatea sa fidelizeze donatorii pe care i-au atras in prima etapa si, totodata, sa atraga donatori noi.
 
 
Raport status donatii
Informatiile despre donatiile efectuate in ziua curenta sunt actualizate si afisate in ziua imediat urmatoare pe platforma Bursa Binelui, sectiunea Campionatul de Bine – Participanti. Fiecare organizatie poate gasi informatii despre donatii accesand contul de pe BursaBinelui.ro, sectiunea Administrare – Proiecte, si poate centraliza informatiile despre donatii din notificarile primite pe e-mail.
 
Pentru un raport detaliat al donatiilor pentru proiectul/proiectele organizatiei dumneavoastra, inscrise in Campionatul de Bine 2014, puteti sa trimiteti un e-mail catre adresa bursabinelui@bcr.ro / florentina.loloiu@institute.ro [persoana de contact] pentru solicitarea acestuia, mentionand numele organizatiei si numele proiectului pentru care solicitati raportul.