Evenimentul anual se adresează comunităților SkyTower Bucharest și va fi marcat prin lansarea a 1.000 de baloane biodegradabile de pe terasa clădirii.

SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, organizează astăzi, ora 13:00, SkyLove Day – un eveniment dedicat iubirii și unității, pentru întreaga comunitate locală. SkyLove Day va fi marcat prin lansarea a aproximativ 1.000 de baloane biodegradabile de la etajul 37 al clădirii iconice.

SkyLove Day va fi sărbătorit în fiecare an, pe 22 februarie, iar cu această ocazie turnul va fi iluminat în roșu, pe timpul nopții. 
Proiectul SkyLove Day promovează manifestarea iubirii și a unității, fiind parte a strategiei și angajamentului SkyTower de a deveni o sursă de inspirație pentru comunități, cât și o platformă de susținere pentru artiști și ONG-uri. 
 
„Luna februarie este recunoscută drept luna iubirii și credem că a sosit momentul să creăm propria sărbătoare. SkyTower sărbătorește iubirea în felul său și sperăm că acest gest simbolic nu numai că va aduce zâmbete pe chipurile oamenilor, ci va deveni și o sursă de inspirație în promovarea iubirii universale; la urma urmei, toți trăim pentru iubire, în toate formele sale”, a declarat Ramona Boca, Coordonator PR & Marketing SkyTower.
 
SkyTower, un reper în sectorul office local și al mediului de afaceri din București, are ca obiectiv pentru următorii ani extinderea activităților de colaborare cu comunitățile din jurul clădirii. În acest sens, au fost lansate diverse proiecte pentru a stabili o conexiune între viața comunității din turn și comunitățile externe, și care să susțină cauze de responsabilitate socială și comunitățile culturale și antreprenoriale din România. 
 
Între primele inițiative ale SkyTower în această zonă este stabilirea unei colaborări permanente cu ONG-urile locale prin iluminarea turnului în culori specifice pentru a marca date importante pentru ONG-urile respective și pentru a aduce în atenția publicului cauzele sociale susținute de acestea.
 
SkyTower a lansat anul trecut programul SkyCreatives, o platformă open source prin care oferă tinerilor artiști și antreprenori o locație iconică pentru proiectele lor. Spaceflow este aplicația mobilă de community management care facilitează atât interacțiunea digitală directă între chiriașii din cladire, precum și accesul la o varietate de servicii și facilități disponibile exclusiv pentru comunitatea SkyTower.
 
***
Despre SkyTower
SkyTower este cea mai înaltă clădire din România și cea mai iconică clădire de birouri din București. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.
 
De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.