Din 17 septembrie, programul Smithfield Romania „Din nou la scoala”, continua traditia pentru cel de-al saselea an consecutiv. Timp de cinci zile, voluntarii Smithfield au impartit cadouri de inceput de an scolar pentru mai mult de 3.600 de scolari si prescolari din judetele Timis si Arad.

In cele cinci zile, cei 36 de voluntari Smithfield au parcurs mai bine de 2100 km, oferind copiilor deja traditionalele ghiozdane, rechizite si orare scolare (cu mesaje pentru economisirea resurselor naturale). Pe langa acestea, de aceasta data, micii sportivi din comunitatile Smithfield au avut parte de inca o surpriza placuta, cand au primit din partea companiei echipamente adecvate, care sa Ii ajute sa nu rateze niciuna dintre activitatile sportive la care vor participa In aceasta toamna.

De asemenea, cadouri cu materiale necesare Inceperii unui nou an de formare educationala au fost daruite copiilor din gradinitele si grupele pregatitoare din comunitatile Smithfield din judetele Timis si Arad, dar si celor 250 de elevi, copii ai angajatilor Smitfield Ferme, Smithfield Prod si Agroalim Distribution.

Programul „Din nou la scoala” a avut In vedere si spatiile In care elevii urmeaza sa isi desfasoare activitatea, astfel incat compania a asigurat si mobilierul scolar pentru amenajarea unei sali de clasa din localitatea Utvin, comuna Sanmihaiu Roman si tabla de scris pentru o sala de clasa din localitatea Nitchidorf.

“Ramanem, ca in fiecare an, alaturi de reprezentantii viitoarelor generatii, in care ne punem toate sperantele si pe care incercam sa ii sprijinim, astfel incat sa poata beneficia de conditiile necesare pentru asigurarea accesului egal la educatie si dezvoltare”, a declarat Bogdan Mihail, Presedinte Smithfield Romania.


Cititi stirea integrala pe www.revista-piata.ro.