Dacă nu ești în prezent afectat ar trebui să te consideri norocos, pentru că în România peste un milion de oameni suferă de depresie. Conform statisticilor, depresia va fi a doua cea mai mare cauză de deces în 2020 la nivel global, iar tinerii și adolescenții vor fi cei mai afectați de depresie și anxietate. Cu toate că noi cei de la Sneaker Industry nu vom putea să schimbăm acest lucru, dar putem contribui la creșterea notorietății pentru cei care chiar au nevoie de ajutor.
 
Pentru a susține această cauză, SNKRIND va dona 2 lei, pentru fiecare comandă primită în luna decembrie, către depreHUB – prima asociație din România, care a pus la punct o linie telefonică pentru cei care se luptă cu depresia si anxietatea.
 
Noi îi incurajăm pe cei care simt că au nevoie de ajutor sau poate doar de cineva cu care să discute atunci când vine vorba de depresie, apelând la numarul: 0800 080 020.
 
Pentru a susține această asociație, sfătuim pe toată lumea să contribuie la sprijinirea luptei contra depresiei, pe care o desfășoară cei de la depreHUB.

Photo by Reza Rostampisheh on Unsplash