Magnetic IT Services, singura companie românească de IT Outsourcing care deține cea mai prestigioasă certificare IT din lume Cisco Certified Internetwork Expert, oferă gratuit servicii IT societăților românești din prima linie de luptă împotriva Covid-19, cu scopul de a le crește productivitatea, minimizând riscurile de întrerupere în activitate și a le proteja împotriva atacurilor cibernetice. 

„Companiile românești se unesc în lupta împotriva Covid-19 pentru a identifica soluțiile de care toți avem nevoie pentru a depăși criza medicală, economică și socială prin care trecem. Acesta este modul prin care noi susținem companiile care luptă în prima linie, oferindu-le posibilitatea să iși concentreze toate eforturile către producție în aceste momente dificile”, a declarat Georgian Dumitrache, CEO Magnetic IT Services.
 
Sprijinul este adresat companiilor care și-au schimbat activitatea pentru a produce în această perioadă de criză dezinfectanți, izolete, măști, echipamente medicale, sau tratamente împotriva Covid-19 și va consta în suport pentru tot ceea ce înseamnă infrastructura lor IT: servere, echipamente de rețea, stații de lucru, securitate, etc. 
 
La această ințitiativă se alătură și Binbox, unul dintre jucătorii importanti din piața de cloud din România, care pune la dispoziția acestor companii și servere virtuale (VPS) pe platformele Microsoft Azure Stack și VMW. Acestea permit stocarea, într-un cloud privat, de aplicații, email-uri sau alte date, cu respectarea celor mai stricte reguli privind suveranitatea datelor.
 
Totodată, Magnetic IT Services va putea funcționa pentru acești producători ca furnizori de servicii IT de second opinion, asigurând, în funcție de necesități și împreună cu echipele interne, consultanță IT, suport IT, externalizare IT, remote, infrastructură critică și helpdesk.
 
Aceste servicii nu presupun efort suplimentar din partea societăților vizate și nici deplasări sau contact direct între echipe. Totul se va face la distanță prin metode electronice.
 
„Susținem și apreciem lupta companiilor din România care vin în sprijinul populației și al sistemului sanitar prin producția de dezinfectanți, izolete, măști sau tratamente. Cred că este foarte important pentru noi toți ca aceste companii să nu devină vulnerabile din punct de vedere cibernetic. De aceea le punem la dispoziție expertiza și disponibilitatea întregii echipe, vrem să le oferim tot suportul necesar pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de maximă siguranță și fără întreruperi in activitate”, a precizat Georgian Dumitrache, CEO Magnetic IT Services.
 
Pentru a beneficia de oferta Magnetic IT Services în mod gratuit în perioada de criză este suficient ca respectivele companii sa ia legătura cu unul dintre reprezentanții societății la adresa de email sustinemromania@magnetic-it.com sau numărul de telefon 031.005.19.39.
 
***
Magnetic IT Services
este singura companie românească de IT Outsourcing care deține cea mai prestigioasă .certificare IT din lume Cisco Certified Internetwork Expert. Compania numără 32 de angajați și oferă companiilor din țară și străinătate servicii IT complexe precum consultanță networking, externalizare, securitate și monitorizare,wireless și mobile. Serviciile folosesc soluții și tehnologii precum software defined networking, unified computing system, next generation firewall.

Photo by Christina @ wocintechchat.com on Unsplash