Inca o data romanii au dovedit ca sunt uniti in fata unei probleme serioase, ca doar impreuna, punand umar la umar pot misca lucrurile in directia buna.

Astfel, cu sprijinul a zeci de mii de romani, al partenerilor si sponsorilor, al vedelor care ne-au fost alaturi, teledonul “O mamografie, o viata salvata”  transmis in direct sambata, 3 noiembrie, la Kanal D a strans peste 62,000 de euro.


Aceste fonduri vor asigura inca 2,200 de mamografii gratuite in Programul national de depistare precoce a cancerului la san lansat de Avon in 2012 in parteneriat cu Fundatia Regina Maria. Astfel, in prezent peste 4700 de femei, care s-au inscris in program pe site-ul www.stopcancerlasan.ro, vor putea beneficia de control gratuit.

La eveniment au participat vedetele Kanal D, dar si alte personalitati care au dorit, cu acest prilej, sa-si exprime solidaritatea fata de femeile din Romania. Simona Patruleasa, Nico, K1 si Felicia Filip, Ernest, Gianina Corondan, Maia Morgenstern, Bianca Ionita, Silvia Ionita, Mihai Ghita, Pronconsul, Julia si Romeo Saleno, Hara, Amadeus, Gheorghe Turda, Cristian Andrei, Monica Rosu, Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, Madalin Ionescu, Oana Roman si Christian Sabbagh sau sprijinit lupta noastra impotriva cancerului la san si au transmis incurajari catre femeile care au trecut sau trec prin aceasta experienta.

Evenimentul-maraton de tip teledon, difuzat intre orele 21.00-24.00, prezentat de Andreea Marin Banica, Ambasador Campania pentru Sanatatea Sanilor a primit sprijinul financiar si din partea urmatorilor: Ramona Manescu (europarlamentar), Spitalul Acibadem din Istambul, Petru Luhan (europarlamentar), compania Romcarton, Nicusor Stan, Lucian Bute si Emanoil Savin (primarul orasului Busteni).

Campania “O mamografie, o viata salvata” va continua timp de inca 2 saptamani. Daca nu ati reusit sa realizati o donatie si vreti sa sprijiniti lupta impotriva cancerului la san puteti trimite un SMS cu textul “Donez” la 8835 si acest gest inseamna o donatie de 2 euro (nu se percepe TVA).
De asemenea, in sprijinul Programului national de depistare precoce a cancerului la san, au fost deschise urmatoarele conturi:

Cont pentru donatii in lei: RO15RZBR0000060015092062
Cont pentru donatii in Euro: RO47RZBR0000060015092068
Beneficiar: Fundatia Regina Maria
Raiffeisen Bank, Agentia Bucuresti, Bucuresti, Romania

Pentru detalii:
Denisa Mihai
CSR Specialist Avon Romania
Denisa.mihai@avon.com
Tel: 0748 300 290