Vineri, 18 octombrie, are loc evenimentul caritabil “Din Inimă pentru Viitor” organizat de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, pentru care Tudor Tailor va dona un costum de barbați made to measure, care îmbină tradiția țesăturilor create la standarde britanice și italianești cu nano tehnologia, rezultând într-un blend hidrofob care nu se șifonează și nu se patează. 

A 7-a ediție a Galei “Din Inima pentru Viitor”
În acest an, tematica evenimentului este “Coroana nevăzută a bunătății”, iar fondurile adunate din licitația fără strigare vor fi redirecționate spre lupta împotriva discriminării sistematice și a sărăciei. Gala reunește și în acest an top managementul unora dintre cele mai importante companii, cât si membrii Casei Regale, ambasadori și diplomați, cu scopul de a susține proiectele umanitare ale fundației.
 
De 10 ani, Fundația Inovații Sociale Regina Maria oferă servicii medicale și medicamente populației fără adapost, fără sau cu venituri reduse prin policlinici sociale. De asemenea, se ocupă de educația copiilor din familii fără posibilități și au misiunea de a servi necondiționat pe cei lipsiți de oportunități de însănătoșire sau educație.  În anii trecuți, Fundația a strâns sume de peste 100.000 de euro, iar anul trecut a ajuns la sumă record de 200.000 euro.
 
Și în acest an, Tudor Tailor revine ca partener al fundației pentru a sprijini activitatea și cauzele alese. 

“Când am primit invitația de a fi alături de fundație în această misiune de educare și însănătoșire a celor lipsiți de aceste posibilități, nu doar ca nu am ezitat, dar am considerat potrivit sa oferim una dintre piesele de rezistență a ultimei colecții. Licităm unul dintre cele mai speciale costume ale anului 2019”
. ne-a transmis Alin Copîndeanu, CEO al brandului de lux pentru bărbați.
 
Costumul made to measure licitat de Tudor Tailor
În cadrul galei se va licita pentru un costum special made to measure din colecția 2019-2020, semnat Tudor Tailor. Spre deosebire de piesele ready to wear, realizate după șabloane standard de mărimi, costumul made to measure va oferi control deplin asupra tuturor detaliilor celui care va participa în ‘silent auction’. 
 
Câștigătorul licitației va beneficia de un nou outfit creat în jurul personalității sale și adaptat conform propriilor dimensiuni.
 
“Vorbim despre costumul ideal prin care va fi pusă în valoare efervescența unui caracter desăvârșit. Cu o rezistență extraordinară la șifonare, alături de capacitatea de a respinge lichidele și petele accidentale, costumul propus va interveni nu doar la rafinamentul apariției vestimentare, ci și la proprietățile țesăturii, utile fiecărui om dinamic de business.”,  a explicat Alin Copîndeanu.
 
Cine participă la silent auction și cum se va desfășura evenimentul
Costumul made to measure va fi licitat în cadrul evenimentului într-un 'silent auction', iar suma donată de câștigătorul licitației va fi folosită pentru a lupta împotriva discriminării sistemice a adulților și copiilor care trăiesc la limita sărăciei, ignorați, marginalizați și care în cele din urmă devin invizibili pentru societate. 

Vor participa oameni de afaceri, ambasadori, persoane publice și oricine vrea să facă o schimbare în viața a mii de oameni fără venituri, prin asigurări medicale și acces la educație a sute de copii.

“Am mai participat în trecut la acest eveniment si facem acest lucru spre a aduce o mică schimbare în rândul celor defavorizați. Vrem ca această oportunitate să atragă cât mai multe persoane interesate de o achiziție unică și să liciteze pentru a susține cauza evenimentului.”, a transmis Alin Copîndeanu.
 
Programul evenimentului va include o seară memorabilă, presărată de momente de networking, o cină gourmet specială, licitații live și fără strigare cu obiecte și experiențe spectaculoase, precum și un concert incendiar marca Loredana. 

Tudor Tailor este un brand 100% romanescu care creeaza costume made to measure pentru bărbați și pantofi customizați. Brandul se poziționează ca o etichetă masculină de inspirație britanică și maiestrie italiană, un concept custom-made reinventat intr-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană.