Program MOL pentru sanatatea copiilor 2022

Ultima săptămână de înscrieri la Programul MOL pentru sănătatea copiilor, ediția a 14-a, 2022

Până în 22 octombrie se mai primesc înscrieri la concursul de proiecte din cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția a 14-a, 2022.
Se oferă finanțare pentru proiecte de terapie emoțională, terapie prin artă, intervenții psihosociale.
Fond total 400.000 lei, finanțare maximă pentru un proiect 25.000 lei.

Programul MOL pentru sănătatea copiilor oferă finanțare pentru proiecte de terapii emoționale și expresive, având ca scop reabilitarea psiho-socială a copiilor cu afecțiuni cronice, în curs de recuperare după afecțiuni grave sau a copiilor care trăiesc cu dizabilități.

Tipuri de proiecte eligibile:
- proiecte de terapie emoțională: terapii de grup, terapii prin trăiri personale pozitive, prin experiențe și acumulări personale;
- proiecte de terapie prin artă și de expresivitate artistică: instrumente vizuale, muzică, activități de autoexprimare creativă, individuale și de grup.
Perioada de implementare a proiectelor: decembrie 2022 – august 2023.

Se pot înscrie organizații non-profit care desfășoară, conform actului constitutiv și statutului, activități legate de scopul programului, organizații nonguvernamentale (fundații, asociații, federații), organizații religioase.

În cadrul celor 13 ediții anterioare consecutive ale Programului au fost finanțate 246 de proiecte cu aproape 4,5 milioane de lei, în beneficiul a peste 13.500 de copii și adolescenți.

Detalii și formular de înscriere - https://pentrucomunitate.ro/ro/sanatate