Şi în acest an, UniCredit Bank a sărbătorit Ora Pământului, stingând luminile în sediul central – din Bulevardul Expoziţiei 1F, Bucureşti - sâmbătă, 25 Martie 2017, între orele 20:30-21:30.
 
Iniţiativa a avut loc în contextul unui demers desfăşurat la nivel de grup, România fiind una dintre cele 12 ţări europene care s-au alăturat campaniei - Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, România, Rusia şi Slovacia. 
 
UniCredit a sărbătorit Ora Pământului stingând luminile în mai mult de 70 de clădiri, luând astfel parte pentru al 10-lea an consecutiv la iniţiativa globală a WWF menită să conducă la creşterea nivelului de conştientizare cu privire la schimbările climatice, care reprezintă o ameninţare semnificativă pentru planetă. 
 
Suportul UniCredit pentru această campanie subliniază eforturile grupului de a adresa problemele legate de conservarea mediului înconjurător şi de a susţine dezvoltarea sustenabilă. Ca parte a acestor eforturi, Grupul a început încă din 2009 să îşi reducă emisiile energetice operaţionale, obiectivele stabilite iniţial pentru anul 2020 fiind deja atinse (-30%). Noi ambiţii au fost stabilite: reducerea cu 60% până în 2020 şi cu 80% până în 2030.
 
La Ora Pământului a luat parte, de asemenea, UniCredit Tower, sediul central al Grupului, din Milano. Acesta a primit o certificare LEED Gold din partea US Green Building Council pentru atenţia fermă pe care o acordă, prin construcţie şi proiectare, economiei de energie.
 
Despre UniCredit Bank
UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare deservind aproximativ 650.000 de clienți (iunie 2016). Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated.