UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Foundation si Fundatia NESsT Romania au placerea de a va anunta un nou proiect-competitie, derulat in scopul sustinerii intreprinderilor sociale din Romania.

Conferinta de presa pe aceasta tema va avea loc luni, 19 noiembrie 2012, incepand cu ora 10:00 a.m., la sediul UniCredit Tiriac Bank din Bulevardul Expozitiei 1F, Bucuresti (vis-a-vis de Romexpo).

La eveniment vor lua cuvantul Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Supraveghere UniCredit Tiriac Bank, Maurizio Carrara, presedintele UniCredit Foundation si Zoltan Bereczki, Enterprise Development Manager Romania in cadrul NESsT.

Discutia va viza sprijinul acordat de catre UniCredit intreprinderilor sociale, prin intermediul competitiei intitulate „Your Choice, Your Project, in vederea extinderii sau consolidarii activitatii acestora. Cu aceasta ocazie, ii vom cunoaste pe finalisti si vom vorbi despre marele potential pe care antreprenoriatul social il are, desi este un domeniu foarte tanar in Romania.

O intreprindere sociala poate fi definita ca o afacere conceputa pentru a rezolva o problema sociala critica intr-un mod sustenabil financiar. Una dintre provocarile cu care se confrunta organizaţiile non-guvernamentale este comercializarea de produse sau servicii intr-un mod sistematic, responsabil şi profesionist, care sa le sporeasca impactul social.

Pentru confirmari, precum si pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Elena Constantinescu
Media Relations Senior Officer
UniCredit Tiriac Bank
mailto:elena.constantinescu@unicredit.ro
http://www.unicredittiriac.ro