“Sanatatea este unul dintre pilonii de sustinere a unei societatii, cu impact direct asupra performantelor economice. De aceea pentru noi, KMG International, starea de sanatate si securitate a angajatilor, dar si a comunitatii nationale in ansamblul ei, este o prioritate si  o directie de interventie prin programele de CSR.” – declara Azamat Zhangulov, Vicepresedinte Senior KMG International. 
 
Proiectul demarat in octombrie 2014 a fost realizat cu implicarea voluntara a cadrelor medicale si a presupus reabilitarea unei suprafete de 330 mp si realizarea circuitelor conform legislatiei in vigoare a intregului Compartiment de Primiri Urgente, dotarea cu mobilier si aparatura medicala specifica: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf cu 12 canale etc. Beneficiarii directi sunt cei 188 anagajati ai spitalului, 24.000 locuitori ai orasului Vulcan, dar si din celelalte localitati din Valea Jiului. 
Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai scolilor din oras, participanti in 3 seminarii pe teme de sanatate si acordarea primului ajutor.
 
“Serviciul de primire urgente este vital pentru o comunitate. Existenta acestuia face diferenta dintre viata si moarte. Acest demers ne ajuta sa oferim servicii medicale imbunatatite pe termen lung datorita lucrarilor efectuate si achizitiilor de tehnologie moderna.” – declara Dr. Cristina Baleia, manager spital.
 
Grupul sustine dezvoltarea comunitatilor locale prin platforma de responsabilitate sociala Energia vine din suflet, ce cuprinde proiecte implementate la nivel national in domeniile protectia mediului, sanatate, cultura; in ultimii 7 anii valoarea investitiilor depasind 7 milioane USD. Printre parteneriatele KMG International amintim – sustinerea Festivalului si Concursului International George Enescu, Gala Societatii Civile, SMURD, sustinerea Orchestrei Romine de Tineret etc. 
 
***
Despre “Impreuna pentru fiecare”: 
Programul de responsabilitate sociala inceput in 2009 este destinat dezvoltarii si implicarii comunitatilor locale prin initierea, sustinerea si derularea de proiecte din domeniul sanatatii si al protectiei mediului. De la debutul “Impreuna pentru fiecare”, in perioada 2009 – 2014, compania a alocat pentru dezvoltarea a 101 de proiecte peste 1.500.000 USD, in România si Republica Moldova, pentru beneficiul direct si indirect al 300.000 de persoane.