Faptele bune vorbesc singure. Exista in jurul nostru povesti care merita spuse, care merita sutinute de noi toti. Cu acest gand, UPS Romania organizeaza joi, 31 octombrie, incepand cu orele 16.00, la sediul Asociatiei “Ana si Copiii” din Str. Stoica Ludescu, nr.14, sector 1, o conferinta prin care va invita sa descoperiti adevarata poveste din spatele dezvoltarii acestei organizatii, cu sprijinul UPS Romania. 
 
Sub sloganul “Ajutam visele sa creasca mari”, va propunem sa luati parte la o intalnire cu:
• Iulia Gabriela Nartea, Managing Director, UPS Romania, Grecia si Slovenia; 
• Mihaela Voivozeanu, Presedinte si Fondator Asociatia Ana si Copiii; 
• Dana Nalbaru, Ambasadorul Asociatiei Ana si Copiii. 
 
Cu aceasta ocazie, veti putea vizita centrul de zi al Asociatiei si ii veti putea cunoaste atat pe copiii care primesc sprijin pentru o educatie mai buna, cat si echipa care face posibil acest lucru. Povestile acestor copii incep de multe ori dramatic, insa cu sprijinul unor oameni dedicati, perspectivele lor de viata se schimba in bine de a-lungul anilor. 
 
Asociatia „Ana si Copiii” este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar prin programe educationale, asistenta sociala, medicala si juridica, activitai de recreere si  socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare socialasşi infiintarea de servicii sociale, pentru si in sprijinul comunitatii.