18 copii cu diagnostice grave au plecat, împreună cu o parte din echipa Asociației Magic, în prima cea mai frumoasă vacanță a vieții lor: pe tărâmul magic al poveștilor copilăriei, Disneyland Paris.

Îi așteaptă cinci zile de poveste, pline de aventuri fantastice: se vor îmbrățișa cu Mickey Mouse, Donald, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Pinocchio, vor vizita castelul Frumoasei din Pădurea Adormită sau labirintul lui Alice din Țara Minunilor, vor intra, cu ajutorul tehnologiei 4D, în pielea lui Ratatouille și a altor personaje din desenele animate, îl vor întâlni pe Jack Sparrow și se vor plimba cu trenulețul prin lumea Piraților din Caraibe sau prin Hiperspațiu, în aventurile StarWars, și câte și mai câte!

Este o premieră și o amintire de neuitat de frumoasă, pentru toți cei 18 micuți, cu vârste între 10 și 14 ani – cu atât mai mult cu cât ei au adunat până la aceste vârste prea multe amintiri dureroase. 

Pentru 16 dintre acești copii, este o premieră chiar și zborul cu avionul – în sine o experiență fantastică.

Vacanța la Disneyland Paris deschide sezonul taberelor Magic din vara 2023 - a noua vară magică pentru copii cu diagnostice grave.

În total, 337 de copii cu diagnostice oncologice sau alte afecțiuni grave se vor bucura în această vară de vacanțe: la Viena sau în România, la mare și la munte, experimentând astfel experiențe fericite, care altfel le-ar fi fost inaccesibile.

Mulțumiri și recunoștință, tuturor celor care ați făcut posibilă o nouă vară magică pentru copiii cu afecțiuni grave – donatori, sponsori, voluntari, parteneri.

Vacanțele Magic sunt un dar neprețuit pentru acești copii: le redau copilăria pierdută prin spitale, le dăruiesc amintiri de neuitat de frumoase și, cel mai important, le împrospătează resursele de energie, pentru a câștiga lupta cu boala.

 

***

 

ASOCIAȚIA MAGIC este o organizație non-profit, neguvernamentală, care oferă sprijin material și emoțional copiilor cu afecțiuni grave din România, prin cele 12 proiecte ale sale.

Pentru mai multe informații despre Asociația Magic, toate proiectele sale și cum le puteți sprijini, vizitați www.asociatiamagic.ro