Casa de productie Verde Crud Media impreuna cu the Light Cinema au lansat vineri, 05.03.2010 (r)evolutia ecologica, un proiect eco-educational, care isi propune schimbarea atitudinii oamenilor asupra mediului incojurator.

Proiectul are ca scop sensibilizarea, constientizarea si responsabilizarea tinerei generatii cu privire la protejarea mediului inconjurator, printr-un amplu program educational dedicat elevilor bucuresteni. Daca pentru adulti schimbarea comportamentului si crearea unor obiceiuri ecologice sanatoase este greu de realizat, (r)evolutia ecologica trebuie sa inceapa de la o varsta frageda. 




Lansata sub sloganul Lumea nu dispare cand inchidem ochii, (r)evolutia eco demareaza in 2010 cu un numar de 25 de scoli din Bucuresti, urmand ca proiectul sa se extinda  si in scolile din afara capitalei.

Echipa Verde Crud Media nu se afla la primul proiect de ecologizare. Inca din 2009 casa de productie si-a manifestat experienta in presa scrisa cat si in audiovizual prin realizarea emisiunii EcoLogica difuzata pe TVR2 si prin redactarea revistei online Global Events Business.

Articolul complet aici.