Cu ocazia lansării Campionatului de Bine, ediția 2016, Bursa Binelui organizează în data de 17 noiembrie, workshop-ul dedicat organizațiilor non-profit, neguvernamentale, care doresc să înscrie în Campionatul de Bine propuneri de proiecte sau proiecte în curs de implementare pentru a atrage donații.
 
Acesta se desfășoară în intervalul orar 10.00 - 18.30, la Institute, THE CAFÉ, în București. Programul workshop-ului cuprinde următoarele sesiuni:
 
# Fundraising, susținută de Linda Liukas, autoarea cărții Hello Ruby și fondatoarea comunității Rails Girls (sesiune în limba engleză) 
# Educație financiară & folosirea eficientă a resurselor, susținută de Ștefan Buciuc, Head of Public Authorities - BCR 
# Scriere creativă: Show Don't Tell și Q&A despre relația ONG-urilor cu media, susținută de Georgiana Ilie, editor asociat la DoR și trainer de storytelling 
# Antreprenoriat social & Dezvoltarea sustenabilă a organizației, susținută de Ancuța Vameșu, fondatoare - Institutul de Economie Socială
 
Sesiunile din cadrul workshop-ului se adresează reprezentanților organizațiilor înregistrate pe Bursa Binelui, care doresc să înscrie proiecte / propuneri de proiecte în cadrul Campionatului de Bine 2016, cu scopul de a-i pregăti pentru atragerea unui număr cât mai mare de donații și pentru fidelizarea donatorilor.
 
Programul complet al workshop-ului poate fi vizualizat pe aici.

Confirmarea participării poate fi făcuta după logarea în contul de utilizator. Termenul limită pentru înregistrare la workshop este marți, 15 noiembrie, ora 12.00 sau în limita locurilor disponibile.
 
Ca să deveniți utilizator al platformei vă rugăm să vă înregistrați aici.
 
*** 
Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în proprii fundraiseri în vederea atragerii de donații.

Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, platforma de donații necomisionabile dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.