Cea de-a doua ediție a Festivalului Fall In Love - 3 zile de muzică, dans și bucurie, la Mogoșoaia

play ←→ love ←→ repeat

Suede și Paolo Nutini au coborât în public la Fall In Love, unde nu doar publicul s-a îndrăgostit de artiști, ci și artiștii s-au îndrăgostit de public și de spațiul în care a avut loc festivalul.

În weekend-ul 2 - 4 Septembrie, la Palatul Mogoșoaia a avut loc cea de-a doua ediție a Festivalului de muzică Fall In Love, cu un line-up versatil și memorabil, care a adus împreună, în fața celor trei scene, generații diferite de festivalieri, fericiți să participe la concertele unor artiști îndelung așteptați. Fall In Love a reprezentat, în weekend-ul care s-a încheiat, evenimentul preferat de public la începutul acestei toamne.

Organizatorii au pus deja în vânzare un număr limitat de abonamente early bird pentru cea de-a treia ediție a festivalului, care va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2023. Acestea pot fi achiziționate la prețul de 150 lei + taxe, de aici: https://www.bilete.ro/fall-in-love-festival/.

Festivalul a debutat în forță vineri, 2 septembrie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia, cu mii de oameni care au dansat în ploaie la concertele Mura Masa, Arrested Development, Moonlight Breakfast. Sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival, vremea a fost mai prietenoasă, iar atmosfera a devenit cu atât mai memorabilă. Încă înainte de lăsarea serii, duo-ul norvegian Lemaitre a adunat laolaltă publicul care continua să apară în fața scenei Love, cu o energie debordantă și molipsitoare. Muzicienii de la Lemaitre s-au plimbat prin festival, înainte de concert și le-au mărturisit organizatorilor că Fall In Love este evenimentul lor preferat, la care au participat după perioada pandemică.

Îndrăgita artistă britanică Jessie Ware a răspândit bucurie și optimism, printre cele zece mii de persoane aflate la festival, i-a făcut pe cei prezenți să danseze și să fredoneze într-un singur glas piesa Wildest Moments.

Unul dintre cele mai așteptate concerte de sâmbătă, la Festivalul Fall In Love, care a reunit în fața scenei mari mai multe generații de participanți, a fost cu siguranță cel al trupei britanice Suede – un rock alternativ plin de forță și pasiune. Contaminat de energia publicului, solistul Brett Anderson a coborât de pe scenă, pentru a-i simți mai aproape pe cei aflați la concert, și pentru a le cânta față în față celor din primele rânduri. Suede au oferit un final apoteotic celei de-a doua zile de festival, la scena Love.

Duminică, 4 septembrie, festivalul a debutat în forță cu concertele celor de la Macanache, Vama, a continuat cu Years & Years și s-a încheiat la scena Love cu Paolo Nutini, aflat pentru prima dată în România. Înainte de a urca pe scenă, Paolo Nutini s-a plimbat împreună cu organizatorii prin public, mărturisind că și-ar dori să petreacă mai mult timp în România, mai ales că i-ar plăcea să viziteze castelul Bran. În timpul concertului, a coborât în fața scenei, într-un moment de intimitate cu fanii emoționați, care știau pe de rost versurile pieselor sale. Festivalul a continuat, în fiecare dintre cele trei zile, până dimineața, la scena them.

Festivalul Fall in Love oferă publicului șansa de a fi martor la un amestec unic de artiști, fiecare scenă aducând în prim plan unele dintre cele mai valoroase nume din fiecare nișă. Line-up-ul complet al acestei ediții: Jessie Ware, Mura Masa, Paolo Nutini, Subcarpați, Suede, Years and Years, Arrested Development, Coma, DJ Hefe, CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazăr, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vița de vie, J the Funky Bear, Tourette Roulette, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee, Vizan.

Urmăriți în continuare paginile festivalului, pentru materiale de la ediția a doua și pentru informații despre ediția viitoare:
Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Hotnews, Agerpres, Zile și Nopți, Vice, Weekend Adevărul, Kudika, Garbo.ro, 9am.ro, Munteanu

***

Despre domeniul Mogoșoaia:


Concertele și activitățile alternative din cele trei zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România - Palatul Mogoșoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de București, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveștile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.
Palatul Mogoșoaia este o adevărată capodoperă, fiind înregistrat pe lista națională a monumentelor istorice. A fost construit între 1698 și 1702 de către Constantin Brâncoveanu, în așa-numitul stil renascentist sau stil brâncovenesc, un amestec de elemente venețiene și otomane. Palatul poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea.

Despre organizator:

Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru ALive, un brand care se poate mândri azi cu experiență în organizarea show-urilor de amploare a peste 200 de evenimente (concerte/ festivaluri/ evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum: Morcheeba, Kings Of Leon, Kaiser Chiefs, Disclosure, Placebo, LP, Moby, Gorillaz Sound System, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Underworld, Jamie Woon, Jessie Ware, Moderat, Peter Bjorn and John, Sono, Buena Vista Social Club, printre alții.

În parteneriat cu McCann PR:

McCann PR, desemnată agenția anului în România, este membră a McCann Erickson Romania și afiliată la rețeaua internațională Weber Shandwick. Cu peste 18 ani de experiență pe piața de comunicare, McCann PR este pe locul 1 în România după cifra de afaceri, clienți și recunoaștere, conform Topului Anual al Agențiilor de PR.