Peste 300 de participanti romani si straini sunt asteptati sa ii cunoasca pe invitati si, impreuna cu ei, sa exploreze trecutul, prezentul si viitorul povestilor, sa aprofundeze instrumentele storytelling-ului si sa invete sa fie comunicatori mai buni.

Invitatii a caror prezenta este confirmata pana acum la conferinta din acest an sunt jurnalisti, fotografi, antreprenori si inovatori recunoscuti international, castigatori a numeroase premii:
# Jacqui Banaszynski, reporter, editor si profesor cu experienta de 30 de ani, castigatoare a unui Premiu Pulitzer. 
# Kelley Benham, reporter si editor nominalizat la Pulitzer, in prezent profesor de jurnalism la Indiana University.
# Leigh Hafrey, lector la MIT Sloan School of Management, unde preda cursuri de comunicare, etica si leadership.
# Chris Jones, reporter pentru Esquire si ESPN The Magazine, dublu castigator al National Magazine Awards.
# Greg Marinovich, fotograf premiat cu Pulitzer, producator de filme documentare si editor foto, cu experienta de 25 de ani in zone de conflict.
# Amy O’Leary, reporter The New York Times, specializat in jurnalism multimedia si inovatie digitala.
# Lisa Pollak, reporter si producator radio, cu experienta de 10 ani la This American Life, castigatoare de Pulitzer.
# Jonah Sachs, specialist in marketing, designer, autor si antreprenor, co-fondator si CEO al Free Range Studios.
# Lea Thau, producator si director radio, fost Director Executiv si de Creatie al organizatiei The Moth, premiata cu un Peabody.

Puteti citi mai multe despre fiecare pe site-ul conferintei

Mai multe detalii despre program si inscriere, precum si despre restul de vorbitori, vor fi anuntate la sfarsitul lunii mai. Pana atunci, va invitam sa ne urmariti pe Facebook, pe Twitter si pe site pentru informatii de ultima ora, resurse utile si noutati despre invitatii de anul acesta.

*****
Despre The Power of Storytelling
The Power of Storytelling este o conferinta anuala internationala, unica in Europa de Est. Initiat in 2011 din credinta ca povestile bine spuse ne pot schimba vietile si pot fi folosite in multe domenii, evenimentul atrage in fiecare an jurnalisti, scriitori, comunicatori, producatori, artisti, specialisti in marketing, activisti, antreprenori si lideri.  
 
Despre Decat o Revista
Decat o Revista (DoR) este o revista trimestriala generalista care publica povesti despre cum traim azi si care exploreaza familiarul realitatii romanesti, experientele si trairile care ne sunt comune. DoR reflecta si explica, in cuvinte si imagini, ideile si obsesiile Romaniei de azi, fie ca sunt schimbari sociale, trenduri culturale sau decizii personale.
 
Contact: Andreea Giuclea, andreea.giuclea@decatorevista.ro.