27 martie, Ziua Internațională a Teatrului, o zi în care îi elogiem pe toți aceia ce slujesc această artă, dăruindu-ne tuturor bucăți de suflet, cu fiecare rol interpretat. Dar ce se află în spatele cortinei? Cum sunt, Ce fac, ce simt acei oameni minunați, actorii, cei ce ard pe scenă, cu fiecare rol, pentru noi, publicul lor?

Vineri, 26 martie 2021, elevii Școlii Primare CONIL au avut bucuria de a pătrunde în lumea plină de mister a artiștilor alături de marea actriță Maia Morganstern. Îndrăgita artistă a răspuns cu bucurie invitației noastre de a fi alături de copiii speciali ai școlii, dezvăluindu-le puțin din farmecul ce se află în spatele cortinei.

„În spatele cortinei”
este un eveniment organizat anual de Asociația CONIL în parteneriat cu Școala Primară CONIL și are ca scop aducerea cât mai aproape de sufletul copiilor a acestei arte. De a descoperi oamenii din spatele cortinei, complexitatea lor și bucuria de a dărui.

Emoții copleșitoare de ambele părți. Am cântat, am dansat, am spus și scris povești, unele dintre ele fără cuvinte, am primit și dăruit flori și am descoperit frumusețea și bucuria de a fi împreună. O zi în care ne-am aflat cu toții pe aceeași scenă, una magică în care viețile noastre s-au contopit, împletite în cel mai frumos sentiment...IUBIREA.

Și, pentru că se apropie data de 2 Aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, Maia Morganstern se alăturat demersului nostru participând la Crosul CONIL, zâmbet pentru autism, eveniment virtual organizat în perioada 2-4 aprilie 2021.

Poți face și tu parte din echipa care pune zâmbet pe chipul copiilor cu autism, înscriindu-te chiar acum pe site-ul CONIL.