Este urmarita testarea modalitatilor de interactiune culturala interdisciplinara, la imbinarea dintre analiza urbana, patrimoniu arhitectural, tehnici de reprezentare plastica si dialog social intre generatii.
 
In perioada 20 -27 aprilie, 5 artisti selectati prin concurs vor lucra indeaproape cu Laurentiu Dimisca si se vor inspira din povestile despre patrimoniul bucurestean alaturi de arh. Loredana Bruma. Lucrarile create in cadrul atelierului se vor alatura celorlalte 30 realizate de Laurentiu Dimisca si vor fi parte din expozitia itineranta organizata in cadrul proiectului. 
 
Astfel, 35 de repere arhitecturale si istorice ale Bucurestiului vor fi reprezentate prin viziunea plastica a celor 6 artisti si expuse in cadrul Romanian Design Week 2016.
 
Va invitam sa fiti alaturi de noi si sa luati parte la procesul de creatie in zilele de vineri, sambata si duminica, 22 - 24 aprilie, intre orele 16:00 - 20:00. Veti avea oportunitatea de a interactiona cu artistii Alma Benedek, Aida Radu, Konrad Mihat, Marius Milea, Mihaela Cristina Solga si intra in atmosfera creativa  a acestui demers experimental.
 
Va asteptam cu drag, in str. Leonida, la nr. 1.