Editia din acest an este cea mai mare de pana acum. Timp de doua zile, 11 specialisti internationali din marketing, jurnalism, antreprenoriat digital si leadership vor vorbi despre puterea povestilor de a crea conexiuni, de a inspira si de a produce schimbare:
• Ziua 1 (Vineri) – sesiune plenara de discursuri sustinute de vorbitori recunoscuti international, pe teme precum: cum scriem despre experiente personale, cum ne descoperim propria poveste despre leadership, cum inovam in mediul online sau cum putem folosi mituri si povesti in marketing. 
• Ziua 2 (Sambata) – workshopuri in care participantii vor explora, prin exercitii practice, instrumente si tehnici de scris, de generare de idei sau de identificare a povestii din spatele unui brand.

Inscrierile se pot face pe site-ul conferintei, alegand una din cele doua variante disponibile: participare la ambele zile ale conferintei (550 RON) sau doar la Ziua 1(350 RON). 

Va reamintim lista completa a invitatilor:
• Jacqui Banaszynski, reporter, editor si profesor cu experienta de 30 de ani, castigatoare a unui Premiu Pulitzer. 
• Kelley Benham, reporter si editor nominalizat la Pulitzer, in prezent profesor de jurnalism la Indiana University.
• Leigh Hafrey, Lector la MIT Sloan School of Management, unde preda cursuri de comunicare, etica si leadership.
• Chris Jones, reporter pentru Esquire si ESPN The Magazine, dublu castigator al National Magazine Awards.
• Greg Marinovich, fotograf premiat cu Pulitzer, producator de filme documentare si editor foto, cu experienta de 25 de ani in zone de conflict.
• Amy O’Leary, reporter The New York Times, specializat in jurnalism multimedia si inovatie digitala.
• Lisa Pollak, reporter si producator radio, cu experienta de 10 ani la This American Life, castigatoare de Pulitzer.
• Ernst-Jan Pfauth, autor, specialist in blogging, publisher si co-fondator al site-ului olandez De Correspondent.
• Jonah Sachs, specialist in marketing, designer, autor si antreprenor, co-fondator si CEO al Free Range Studios.
• Lea Thau, producator si director radio, fost Director Executiv si de Creatie al organizatiei The Moth, premiata cu un Peabody.
• Rob Wijnberg, filosof si jurnalist olandez, fondator al site-ului de investigatii si reportaje De Correspondent, care-a stabilit un record mondial de crowdfunding - 1,7 milioane de dolari stransi in 8 zile.
Va asteptam sa va inscrieti pe site, sa ne urmariti pe Facebook si pe Twitter pentru informatii de ultima ora si resurse de storytelling, si speram sa ne vedem in octombrie.
 
*****
Despre The Power of Storytelling
The Power of Storytelling este o conferinta anuala internationala, unica in Europa de Est. Initiat in 2011 din credinta ca povestile bine spuse ne pot schimba vietile si pot fi folosite in multe domenii, evenimentul atrage in fiecare an jurnalisti, scriitori, comunicatori, producatori, artisti, specialisti in marketing, activisti, antreprenori si lideri.  
 
Despre Decat o Revista
Decat o Revista (DoR) este o revista trimestriala generalista care publica povesti despre cum traim azi si care exploreaza familiarul realitatii romanesti, experientele si trairile care ne sunt comune. DoR reflecta si explica, in cuvinte si imagini, ideile si obsesiile Romaniei de azi, fie ca sunt schimbari sociale, trenduri culturale sau decizii personale.
 
Contact: Andreea Giuclea, andreea.giuclea@decatorevista.ro.