Motto - ”Ne-am unit fara sa ne asumam nicio obligatie; pentru ca ne iubeam. Acum vin pretentiile? Chiar te intreb foarte serios: de ce imi reprosezi ca nu te mai iubesc? In virtutea carei logici? Carui legamant?”
 
Ce bine trebuie sa fie cand iti dai seama ca ai gasit cele doua maini de care aveai nevoie sa te ajute sa muti muntii din loc. Ai forta, entuziasm si speranta. Si multe visuri, construite impreuna sau separat, pe care le impingeti amandoi spre indeplinire. Apoi mainile incep sa-si piarda puterea, imbratisarile sa fie lipsite de vlaga si amnezia va convinge sa trageti in directii opuse. Daca nu ai uita tot ce ai simtit la inceput…
 
Sa nu ma uiti realizeaza o caricatura a drumului parcurs de sot si sotie intr-o casnicie in care, din cauza lipsei de comunicare, intervine ratacirea fata de partener. O drama cu accente comice, in care hazul si tragicul se nasc din universalitatea neintelegerilor din cuplu, reusind sa-l convinga pe spectator sa nu uite…
 
Un spectacol cu Florin Fratila si Cosmina Soare, in regia lui Alex Vlad. Regia tehnica este realizata de Bogdan Ionescu si Dragos Patraulea. 
 
Sambata, 04 aprilie, incepand cu ora 18:00 sunteti asteptati in bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) sa vedeti un spectacol amuzant si profund despre transformarile relatiilor de iubire. Sa nu uiti!  
 
Multumim partenerilor: Sapte Seri, Teatral.ro, OrasulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseara.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile si Nopti, Ileana Andrei.ro, Revista Catavencii.