Bazarul de Craciun exploreaza diversitatea culturala a celor 42 de tari participante, care isi prezinta muzica, costumele si produsele specifice. Organizatorii estimeaza ca vor primi vizita a aproximativ 3.000 de persoane. In plus, evenimentul se bucura si de prezenta exceptionala a mai multor Ambasadori, acesta fiind destinatia de weekend perfecta pentru cei care isi doresc o sesiune de shopping autentica, dar si experiente culturale.

Bazarul este prezidat de un catre Excelenta Sa, Adriana Brummell, Presedinte Onorific al Bazarului de Craciun, doamna Marina Coanda Bundac, Presedinte al Bazarului de Craciun si doamna Terry O'Donnell Parsons, Presedinte IWA, alaturi de un comitet organizatoric format din reprezentantele mai multor tari.

Cu ajutorul partenerilor, al sponsorilor, al Misiunilor Diplomatice si al tuturor celor care viziteaza Bazarul, IWA doneaza fondurile stranse proiectelor de caritate in care se implica. “Anul acesta a fost marcat de tragedii care ne-au zdruncinat profund. Suferintele la care am fost martori ne-au schimbat pentru totdeauna si, in acelasi timp, ne-au intarit convingerea noastra ca toleranta si iubirea sunt valorile supreme. Ne dorim mai mult ca oricand sa actionam impreuna si sa putem ajuta, de aceea aceasta editie a Bazarului de Craciun sta sub semnul empatiei. Anul acesta am inteles ca putem cu totii contribui la o schimbare in bine si speram ca activitatea IWA in Romania sa demonstreze acest lucru”, a declarat  Marina Coanda Bundac, Presedinte al Bazarului de Craciun
 
Pentru informatii: 
Marina Coanda Bundac  - Chairperson, marina33@humanity.ro
IWA - The International Women's Association of Bucharest - www.iwabucharest.ro