În luna iunie filmele scurte marca Bucharest ShortCut Cinefest se văd direct de pe acoperiș. Cele 10 titluri care ne-au atras atenția luna aceasta vor putea fi urmărite joi, 29 iunie, ora 21:00, la Deschis Gastrobar. 
 
Continuăm seria de scurtmetraje de ficțiune, documentare, experimental, music video și student films care, de această dată, va întregi compoziția urbană cu bucăți de apus și un București văzut altfel. Printre ritmuri de post-punk, muzică pop și influențe oldies,  strecurăm propuneri regizorale din Germania, Franța, Marea Britanie, Canada și țările nordice. Filmele abordează teme pe cât de diverse, pe atât de catchy și de actuale. Așa că te invităm să îți faci seara mai interesantă încercând să descoperi cum realitatea și imaginarul pot construi universuri și legături între artă, probleme sociale, politice, între dragoste, curaj, frică, coincidențe mai mult sau mai puțin bizare și destin, oriunde în lume. 
 
Proiectăm de la înălțime filme cu muzici, dans, răsturnări de situație și experimente cinematografice care o să-ți taie răsuflarea. 
 
Evenimentul va beneficia chiar și de o proiecție specială în parteneriat cu Feel The Reel - International Film Festival din Glasgow.
 
Bucharest ShortCut Cinefest este o competiție care promovează filmul scurt în formele sale diverse, aducându-l într-un spațiu neconvențional, mai aproape de iubitorii de film. 
 
Filmele beneficiază exclusiv de subtitare în limba engleză. Accesul la eveniment este gratuit. 
 
Eveniment oferit de: Motion Music Network
Găzduit de: Deschis Gastrobar
Parteneri: IMDB, Feel The Reel IFF, Unteatru, Raftul cu Idei, Bucharest City App, Arte și Meserii, IQads, Aarc (All About Romanian Cinema), MovieNews, Plic.O revista, Munteanu, Kaya Print
Imagini mișcătoare susținute de: EPSON