Cea de-a saptea editie a Festivalului International de Film Buzau - BUZZ IFF, care va avea loc in cadrul Buzau International Arts Festival se va desfasura anul acesta intre 20 august si 20 septembrie. Datele competitiei vor fi anuntate in curand iar pana pe 30 aprilie are loc un call for entries pentru lungmetraje, documentare, scurtmetraje si filme studentesti iar aplicatiile pot fi inscrise pe platforma Film Freeway: https://filmfreeway.com/BUZZIFF.

BUZZ - Festivalul International de Film Buzau, aflat la cea de-a saptea editie consecutiva, este un festival international de film anual dedicat realizatorilor de film din Europa, inclusiv din Israel. O sectiune din afara competitiei este BUZZ Women, sectiune traditionala dedicata femeilor realizatoare de film, care anul acesta va avea tema „Filme de Festival”. Juriul BUZZ IFF este unul international, alcatuit din profesionisti ai filmului din toate domeniile de interes.
 
„Ne plac filmele europene si am devenit o casa pentru povestile creative, puternice si distractive, asa ca dorim sa le impartasim in continuare lumii. Cautam filme care amuza, informeaza, creeaza povesti definitorii si care sfideaza conventiile. Scopul nostru este sa prezentam si sa promovam aceste povesti si sa punem in continuare intr-o lumina pozitiva regiunea noastra si creativitatea sa - fie lungmetraje, scurtmetraje, filme studentesti sau documentare, toate isi pot gasi locul la BUZZ IFF.”, spune Mihaela Constantinescu, directoarea festivalului.

 
Cea de-a doua editie a Buzau International Arts Festival se va desfasura anul acesta intre 20 august si 20 septembrie, iar Caravana BIAF se va extinde si va ajunge nu doar in mai mult de 10 localitati din judetul Buzau, ci si la publicul din alte judete din regiune. Festivalul va aduce din nou buzoienilor zeci de evenimente care vor marca Anul European al Tineretului si care vor avea loc, vreme de o luna, atat in aer liber, in parcuri, pe strazile orasului, precum si in sali si online, gandite pentru publicul de toate varstele, inclusiv pentru copii, ce vor avea din nou parte de evenimente dedicate lor.

Evenimentul reuneste si in 2022 editiile cu numarul sapte ale Festivalului International de Film Buzau - BUZZ IFF si Festivalului International de Teatru Independent COMIC 7 B.

Atat BUZZ IFF, cat si Buzau International Arts Festival sunt organizate de Asociatia CulturAll si Asociatia Bulevardul Culturii, in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau si cu Centrul Cultural si Educational Alexandru Marghiloman.

Contact: competition@buzz-iff.com

| Facebook | Instagram |