Consumix a inceput la finalul lunii noiembrie 2013 din initiativa echipei Creionetica si problematizeaza un fenomen cât se poate de actual: societatea de consum in care traim. Printr-o serie de clipuri, afise si povestiri, Consumix stârneste interesul publicului pentru o viata traita sanatos si cu respect pentru natura. 

Campania a abordat pâna acum cinci subiecte: sucurile, bumbacul, cosmeticele, masinile si telefoanele mobile. Clipurile Consumix vor rula in cadrul Festivalului de Film Victoria, un eveniment cultural destinat consumatorilor urbani de filme si muzica buna.
A doua editie a Festivalului de Film Victoria se va deschide pe 26 iunie cu filmul ”Closer to the Moon”, in regia lui Nae Caranfil, la Casa de Cultura si va continua in aer liber cu un film delicat si plin de subtilitate, care vorbeste despre reconcilierea familiala, intitulat „Cainele Japonez”.
 
Vineri seara, 27 iunie, veti urmari o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic: ”Love Building”, filmul Iuliei Rugina (cu Alexandru Papadopol, Dragos Bucur si Dorian Boguta).
 
Cea de-a treia seara de Festival va invita la vizionarea dramei ”Carmen”, in regia lui Doru Nitescu. Pe 28 iunie fiti gata de un val de emotii! In rolurile principale: Rodica Lazar, Adrian Titieni, Doru Ana, Iulia Lupascu, Mimi Branescu.
 
Duminica, 29 iunie, proiectiile de lung-metraj se muta in locul unde a inceput totul, la Casa de Cultura. Ce este in program?
• ”Portretul luptatorului la tinerete” (2010) – regia: Constantin Popescu Jr.
• ”Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” (2010) – regia: Andrei Ujica
• ”Veronica” (1972) si ”Veronica se intoarce” (1973) – regia: Elisabeta Bostan*
 
 
Consumatorii urbani de muzica buna sunt invitati sa-si treaca in agenda concertele de anul acesta: 
• Vineri, 27 iunie: Temple Invisible & R.O.A.
• Sâmbata, 28 iunie: Moebius & Nightlosers
 
Tot la Casa de Cultura vor rula pe durata Festivalului filmele de scurt-metraj si documentarele intrate in Competitia de anul acesta. Lista completa a acestora  si componenta oficiala a juriului vor fi anuntate curând. 
 
Ramai la curent cu noutatile pe site-ul Festivalului: www.victoriafilmfestival.ro
Afla mai multe despre campania Consumix: http://www.creionetica.ro
 
Festivalul de film Victoria este organizat de Asociatia Victoria Art in colaborare cu Consiliul local si Primaria Orasului Victoria, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si Consiliului judetean Brasov. 
 
* intrarea la aceste filme se va face pe baza de bilet, individual de abonamentul de Festival.
 
Abonamentele au fost deja pus in vanzare pe bilete.ro, iabilet.ro si myticket.ro si costa 50 RON pentru toata perioada. Cumparate la fata locului vor fi 65 RON.