Regizat și dramatizat de Iris Spiridon, cu un text original inspirat de povestea „Crăiasa Zăpezii” scrisă de Hans Christian Andersen, „Tărâmul din Globul Fermecat” este un spectacol magic, care îi va bucura pe copii și le va aduce aminte părinților despre importanța miraculosului în viețile noastre. Spectacolul este dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din Palatul Universul într-un tărâm cu adevărat fermecat.

Kay și Gerda sunt doi frați care iubesc poveștile. Gerda îi citește lui Kay câte una în fiecare seară, iar când ajunge la cea despre Crăiasa Zăpezii, care ar putea să înghețe orice copil doar printr-o sărutare pe frunte, se întâmplă ceva neobișnuit: Crăiasa iese din poveste și îl cheamă pe Kay în regatul ei din Globul Fermecat. Aici începe o aventură plină de magie, pe tărâmul unde florile si animăluțele vorbesc, căci Gerda pleacă in căutarea fratele ei. Oare cum îl va salva din mâinile Crăiesei?

 Premiera va avea loc pe 3 decembrie, iar biletele pot fi cumpărate online –

Biografii Echipa Taramul din Globul fermecat

„Propun o poveste care se petrece într-o lume magică, cu un decor virtual spectaculos, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul inimii celor doi frați. Micuții care vor vedea acest spectacol nu vor învăța că pe lume există vrăji și forțe miraculoase care îți vin în ajutor atunci când ai nevoie, ci că adevărata magie este cea care vine din propriul suflet”, a declarat Iris Spiridon, care își face debutul în teatrul pentru copii cu acest spectacol.

Scenografia spectacolului este semnată de Iuliana Vîlsan, scenograf premiat de UNITER, proiecțiile multimedia sunt asigurate de Kotki Visuals, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Ghighi Eftimie.

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București, care se transformă în personaje fantastice pentru „Tărâmul din Globul Fermecat”: Ioana Mărcoiu, Vlad Bîrzanu, Ana Maria Moldovan, Ghighi Eftimie și Nicoleta Lefter.

Premiera spectacolului „Tărâmul din Globul Fermecat” va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00, și va marca lansarea teatrului Apollo111 pentru copii. Biletele pentru premieră și următoarele reprezentații au fost deja puse în vânzare pe BLT.ro. 
 
***
Apollo111 va include o stagiune principală de teatru în fiecare an, dar și un repertoriu de teatru pentru copii. Spectacolele pe care teatrul le oferă sunt selecționate anual de către un alt director artistic. Apollo111 va reprezenta totodată mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural.