Ne alăturăm măsurilor de siguranță adoptate de autorități - așadar, Festivalul Superscrieri nu se mai desfășoară pe 22-23 martie, însă Gala Superscrieri rămâne doar în online, la aceeași dată și oră.
 
Credem că cel mai important în momentul de față este să fim cu toții solidari.
Pentru că poveștile care ajung la noi și care pleacă de la noi ne conturează realitatea, facem un apel către autori și cititori să aibă ca reper jurnalismul responsabil pe care-l recunoaștem la Superscrieri, în crearea, consumul și distribuirea de informații.
 
Până la alte eventuale modificări de context, iată ce se schimbă în urma amânării Festivalului Superscrieri: 
 
1. Gala Premiilor Superscrieri #9 se mută în spațiul virtual: Tudor Mușat, gazda consacrată a galei, va anunța live pe Facebook-ul Fundației Friends For Friends numele câștigătorilor acestei ediții - luni, 23 martie, începând cu ora 19:00. 
 
2. Cei care și-au cumpărat abonamente sau bilete la Festivalul Superscrieri prin Eventbook.ro vor primi automat rambursarea contravalorii biletelor și abonamentelor achiziționate și vor fi notificați și pe email. 
 
3. Până pe 23 martie, încurajăm în continuare publicul să citească cele 38 de materiale nominalizate la această ediție a premiilor și să-și voteze preferatul pentru Premiul Superscrierea Cititorilor.Câștigătorul sau câștigătoarea va fi anunțat/ă în LIVE-ul de pe Facebook-ul Fundației Friends For Friends, tot luni, 23 martie, după ora 19:00.  
 
4. Restul evenimentelor din Festival vor fi reprogramate, în măsura posibilului.
 
Mulțumim publicului, partenerilor și finanțatorilor pentru înțelegere și susținere. 
 
***
Superscrieri este o inițiativă independentă a Fundației Friends For Friends, realizată împreună cu oameni și companii care vor să susțină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realității:

BRD-Groupe Société Générale este, de 6 ani, partenerul strategic de bază, ; FAN Courier și Kaufland, parteneri de creștere; sponsori de categorie: Medlife, Romanian Business Leaders, ENEL România, ERSTE Asset Management, Orange România, Bitdefender, AZARIA; inițiator FFFF: FriendsTBWA și noii prieteni, Conan PR.

Printre super-prietenii și susținătorii media se numără: Rock FM, Morning Glory cu Răzvan Exarhu, Pagina de Media, IQads, MondayMemo, Savantgarde, Books-Express, Cărturești, Editura Humanitas, Editura Publica și mulți alții.