...adica jocuri de forte, corpuri si spatiu, traiectorii si tendinte ale unui corp in „stare de dans”. Cercetarea artistica si pedagogica a lui Gigi Caciuleanu urmareste modalitatile de transformare a energiilor invizibile in volumele vizibile ale corpului, prin ”Vectorii dansului”.
 
Program:
JOI, 29 octombrie – LUNI, 2 noiembrie.
 
Atelierul va fi structurat in doua grupe: 
de la 11:00 – 12:30, si de la 12:30 – 14:00.
 
Taxa inscriere: 250 RON / 200 RON – elevi si studenti
 
Atelierul se va concluziona cu o lectie deschisa catre publicul spectator in data de 2 noiembrie 2015.
 
Taxa se achita integral in prima zi de curs.
 
Inscriere pe baza de CV la adresa: contact@waspmagazine.com,
cu mentiunea: Inscriere Atelier Gigi Caciuleanu
 
Atelierul face parte din GROWASP, un program de formare profesionala in domeniul Artelor Performative Contemporane lansat de WASP in aceasta primavara.
 
GROWASP - Ground for Research and Education cuprinde workshop-uri, invitati speciali, prezentari periodice, sesiuni de feedback, oportunitati de formare in strainatate, rezidente artistice si acces la productii nationale si internationale, intr-un format special ce isi propune sa traseze noi perspective tinerilor artisti cu sau fara studii de specialitate, in dorinta de a-i introduce in contextul international al performance-ului contemporan, oferindu-le sesiuni de pregatire in domenii care nu sunt accesibile in sistemul de educatie institutional.
 
GROWASP 2015 curpinde laboratoare de dance film, real time composition, notiuni de interdisciplinaritate, compozitie muzicala experimentala, dans contemporan cu influente jazz si hip-hop, cursuri de miscare care mizeaza pe o invatare organica - Feldenkrais, Klein Technique, Contact Improvisation si Ashtanga Yoga.
 
Participantii in cadrul GROWASP - Ground for Research and Orientation vor beneficia, pe durata desfasurarii atelierelor la care se inscriu, de WASPer PASS, ce include:
 
- access la spectacolele prezentate la WASP, in baza rezervarilor si in limita locurilor disponibile | detalii despre programul WASP
- acces la mediateca WASP (arhiva video, publicatii, carti si reviste de dans si arta contemporana) 
- acces la Media Lab, dotat cu aparatura de inregistrare audio si video, calculator si soft pentru editare video (pentru participantii inscrisi la D.I.M.A.P).
 
Atelier derulat in cadrul GROWASP 2015, organizat de WASP Studios, in parteneriat cu 4Culture si eXplore festival #10. Proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiect cultural finantat in cadrul Programului cultural ESTI BUCURESTI, prin ARCUB si Primaria Municipiului Bucuresti.