Asociația Reciproca are plăcerea de a prezenta “Healing portraits - itinerariu performativ”, reprezentând lucrările participantelor și participanților la atelierul multidisciplinar de arte performative “Healing Portraits”, coordonat de regizorul Eugen Jebeleanu.
Mai multe detalii despre fiecare episod performativ pot fi găsite în evenimentul Facebook.

Eveniment itinerant // Reactor de creație și experiment // Casa Tranzit // ZIZ // 16:30 - 20:30
Accesul este liber, cu rezervare la aici.
Numărul maxim de spectatori este de 40.

***
HEALING PORTRAITS este un atelier la intersecția dintre teatru și cinema. Împreună, participanții au urmărit portretizarea unor istorii personale din timpul pandemiei, poveștile lor sau ale cunoscuților lor. Fiecare echipă a constituit o lucrare hibridă de durată scurtă-medie care contribuie la forma finală a proiectului HEALING PORTRAITS.

Focus Atelier este o platformă de rezidențe dedicată schimbului liber de cunoștințe, viziuni și practici între artiști și experți din diferite domenii socio-umane. Pornită în 2015, de la „firul ierbii”, inițiativa a devenit unul dintre proiectele importante ale operatorilor culturali locali, beneficiind de-a lungul timpului de implicarea tuturor spațiilor independente de arte performative din Cluj.
Contra Cinismului este cea de-a VI-a ediție a Focus Atelier. Dincolo de critica cinică, la îndemână și pasivă, ne întrebăm ce ne mai dă demnitate, speranță și libertate?

Focus Atelier #6 este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.