4 zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite: actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți. Festivalul de Teatru OKaua se va desfășura în perioada 23-26 mai la unteatru și la U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București, la sălile Platou Ion Sava și One. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta este: 7 ani de acasă.
 
Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru OKaua este organizată anul acesta de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cu unteatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Fundația Shakespeare și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală.
 
Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, membră a juriului, este selecționer din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriță si cel mai bun spectacol, care va avea șansa de a fi prezent în programul oficial FITS, ediția din 2020.

În acest an juriul este format din:
• Bogdana Darie, Președintele juriului, Actriță, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București 
• Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu
• Gabriela Bobeș, Actriță, Realizator Radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua
• Șerban Puiu, Actor, Regizor și profesor, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București 
• Pompilius Onofrei, Realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități

Programul complet al Festivalului și alte informații despre eveniment puteți găsi pe www.festivalulokaua.ro și pe pagina de facebook a Festivalului.

Organizatori: Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil
Parteneri: unteatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Fundația Shakespeare și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu - departamentul de Artă Teatrală.
Sponsor Principal: Băneasa Shopping City.
Sponsori: Ravensburger și Editura ACT și POLITON
Parteneri media: Music Channel, B1 TV și Blitz TV.
Festivalul de Teatru OKaua este plăcut de Radio Guerrilla.