Acestea reprezinta o activitate permanenta a organizatiei si sunt realizate de catre companii de teatru independente, echipe de artisti, dar sunt si productii individuale care se afla in baza de date a asociatiei. 

In functie de solicitarea clientului organizatia propune un Eveniment structurat astfel: numar participanti/ spatiu desfasurare/ obiective/ buget . Promisiunea noastra? Fiecare client este unic si satisfacerea nevoilor lui este principala noastra preocupare. Detaliile legate de organizare, respectiv cea mai buna alegere la cel mai mic pret este responsabilitatea noastra ca sarbatorile de iarna sa transmita mesajul de bucurie si impartasire a clipelor  frumoase cu cei dragi. 

Actiunile au fost initiate de Asociatia Davida- Arta pentru Toti deoarece urmareste sa devina cea mai importanta platforma de prezentare a artistilor independenti oferindu-le un suport organizatoric si de imagine pentru productiile artistice independente. Un eveniment  presupune pe langa activitatea propriu-zisa si planul de organizare si de raspandire a informatiilor, iar Asociatia Davida- Arta pentru Toti a ales ca mijloc de comunicare Arta deoarece  reprezinta limbajulul comun al tuturor in orice moment si  mai ales cu ocazia sarbatorilor de iarna.
 
***                                                                                                            
CINE SUNTEM
Asociatia Davida  -   Arta pentru Toti a fost infiintata in 2011 de catre trei artisti, Simona Pandele (actor), Florin Romascu  (muzician) si Robert Magheti (muzician). Diviziile proiectelor cultural-artistice-      educativ- sociale au fost :  

#  MICII ARTISTI 
„Copil si Arta fara bariere, Scoala de Vara a Micilor Artisti, Luna iunie - Luna copiilor, Un zambet pentru tine, Abordam prin joc scoala” -  proiecte sustinute de DGASPC, Sector 1 pentru copiii asistati social.

# TEATRU -  UMBRE - MUZICA -  DIVERTISMENT 
Poveste de Viata, Spectacole muzica si teatru de umbre africane, Duminicile de vara - Arta pentru toti copiii, O bucurie pentru fiecare, Iepurasul vine la tine, Casuta Bucuriei – proiecte sustinute de Primaria Sector 1 si DGASPC Sector 1 pentru societatea civila, copiii asistati social sanatosi clinic sau cu dizabilitati din Sectorul 1 sau voluntarii europeni.

# Poveste Africana - sustinut de Teatrul Tony Bulandra si Primaria Targoviste pentru tinerii liceeni.
Asociatia a dezvoltat in timp o retea de voluntari care s-au implicat direct in activitatile proiectelor:
Muzicieni: Stela, Miki, Anca, Nasu, Zoli, Mandinga, Voxis, Sistem.
Actori: Ana Maria Balescu, Oana Spataru, Oana Roman, Paul Ruben Grec, Catalin Matei, Sorina Popa, Alina Voda, Sanziana Stroe, Simona Saiu, Daniela Soare, Nicoleta Marin Grigoras, Alina Oprea, Iulian Popa, Ana Pascu, Mihai Petre, Vlad Comanescu, Alexandru Vizitiu, Iulia Tudor, Georgeta Dumitru Mihaiu.
Sociologi: Cristian Ionita, Mihai Voda, Marilena  Nita.
Psihologi: Elena Adam, Mihaela Aldea, Sanda Filip, Marian Badea, Cristina Nuta, Simona Sararu, Claudia Robota, Aurelia Calugaru, Viorela Pocovnic, Alin Panaitescu. 
Profesionisti in domeniul Comunicarii si Media: Mihai Dumitrescu, Razvan Tecuceanu, Mariana Marginean, Razvan Dascalu, Ovidiu Neagu.

Asociatia este organizata in doua departamente: 
1.  ARTA - CULTURA - DIVERTISMENT
2.  SOCIAL -  EDUCATIV - UMANITAR         
 
CE NE PROPUNEM
# DA VIDA -  pentru Artistii inscrisi in Baza de Date a asociatiei al carei scop este  de a promova si implementa productiile artistice individuale sau de grup. 
# DA VIDA - pentru Artistii aflati la inceput de drum implicati in proiectele – tema ale asociatiei care sunt construite pe o idee si care graviteaza in jurul celor 3P Poveste / Perioada / Punct de interes.
# DA VIDA -  pentru Artistii profesionisti care dezvaluie din tainele artelor plastice, muzicii, teatrului, dansului, entertaiment-ului folosind instrumentele 3C „ Cunoastere/Comunicare/ Colaborare.
# DA VIDA -  pentru Artistii si specialistii asociatiei care folosesc mijloace pshiologice si de comunicare pentru a-i face pe copii si tineri sa inteleaga riscurile la care sunt expusi consolidand cei  3S - Sanatate/ Siguranta/ Stabilitate.
# DA VIDA -  pentru Artistii care participa la campanii de art-terapie in spitale dezvoltand sistemul celor 3 I – Implicare / Interes / Integrare.
 
 
 
Contact:
Simona Pandele
Tel. 0724.359.299
E-mail: davidasociatie@gmail.com