Anul acesta are pentru J'ai Bistrot București o semnificație aparte. Localul își aniversează al 10-lea an de existență prin intermediul a două evenimente marcante pe 19 și pe 20 mai: Silent Party și Silent Concert Alternosfera ce vor organizate chiar în frumoasa grădină din Calea Griviței 55.

Vineri, pe 19 mai, se redeschide seria de evenimente "J'ai Silent Parties" din vara aceasta, în grădina J'ai Bistrot București, cu un line-up grandios. Au fost invitați 9 DJs pe cele 3 canale muzicale.

 

Line-up:

20:30 - 23:00

Cartierul Creativ

Prietenii pun Muzică la J'ai • Gilda Comârzan

Asociația Casa Bună

23:00 - 01:30

Săfițicuminți

Prietenii pun Muzică la J'ai • Cismaru

Încotroceni - Oameni, Idei, Povești

01:30 - 04:00

Vinyl, Rum, Tapas & Wine • Iorga

Prietenii pun Muzică la J'ai • Ligia Keșișian

Femei pe Mătăsari

 

Sâmbătă, pe 20 mai, se va redeschide seria de evenimente „J'ai Silent Concerts” din vara aceasta, cu formaţia Alternosfera. După concert, seara continuă în ritm de dans: Silent Party pe 3 canale muzicale alături de Ana Coman, DJ Hefe și Marinov.

La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. La 3 luni distanță Alternosfera a lansat o nouă piesă, IMNURI DE RĂZBOI. Odată cu lansarea acestui single, Alternosfera a pornit într-un turneu de promovarea a noului material. 

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe. 

Program:

20:00 - Open Doors

21:00 - Silent Concert Alternosfera

23:00 - Silent Party

  • DJ Hefe
  •  Ana Coman
  • Marinov
  •  

    Biletele pentru Silent Party-ul din 19 mai sunt disponibile aici:

    https://www.iabilet.ro/site/event/85899/ 

     Acces general: 40 lei (cu un drink inclus din partea casei)

     

    Biletele pentru Silent Concert-ul Alternosfera din 20 mai sunt disponibile aici:

    https://www.iabilet.ro/site/event/85901 

    Acces general: 130 lei 

    Un număr limitat de bilete va fi disponibil la intrare la prețul de 150 lei

     

    Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor.

    Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare. 


    Mai multe detalii pot fi găsite în evenimentele de pe Facebook: https://fb.me/e/F4g7WfSb & https://fb.me/e/5tapKi1dk