Luna aceasta are pentru J'ai Bistrot o semnificație aparte. Localul își aniversează al 9-lea an de existență prin intermediul a 2 evenimente marcante: un silent concert și un silent party ce vor organizate chiar în frumoasa grădină din Calea Griviței 55.

Joi, pe 26 mai, se va deschide seria de evenimente „J'ai Silent Concerts” din vara aceasta, cu formaţia KUMM. Fondată în 1997 la Cluj, trupa KUMM continuă să exploreze și să testeze limitele genurilor muzicale consacrate. Kumm a evitat întotdeauna cantonarea într-un stil anume. Albumul cel mai recent, “A Mysterious Place Called Somewhere” este mai progresiv și revine oarecum la estetica primei perioade a trupei. Însă, din nou, muzica mustește de influențe care merg de la britpop la blues, rock alternativ și post punk. Toate aceste influențe sunt, însă, topite într-un stil personal. Trupa cântă de 25 de ani, iar experiența și identitatea muzicală pe care și-a creat-o ies întotdeauna la iveală, ceea ce face ca fiecare concert să fie proaspăt și interesant.
Program:

20:00 - Open Doors
20:00 - Warm-up by CriticEyez
21:00 - KUMM Live
22:30 - After-party by CriticEyez

Vineri, pe 27 mai, seria de evenimente „J'ai Silent Parties” din vara aceasta se reia cu un line-up grandios. Au fost invitați 9 DJs, împărţiţi pe 3 canale muzicale.


Line-up:

20:00 - 22:00
Canalul Roșu: Vlad Gliga
Canalul Verde: Andrei Hațegan
Canalul Albastru: Andra Nicula

22:00 - 01:00
Canalul Roșu: Cismaru
Canalul Verde: Hefe
Canalul Albastru: David Hughes

01:00 - 04:00
Canalul Roșu: Tedi
Canalul Verde: The Purjes
Canalul Albastru: Brugner

Biletele
pentru cele 2 evenimente se găsesc în rețeaua Eventbook, la prețul de 25 lei (avans) sau 30 lei (la intrare).
https://eventbook.ro/music/bilete-kumm-silent-concert-in-gradina
https://eventbook.ro/music/bilete-silent-party-aniversare-j-ai-bistrot

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor.
Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare.
Mai multe detalii pot fi găsite în evenimentele de pe Facebook: https://fb.me/e/3eHutGul7 & https://fb.me/e/7S3pcCZ69