Ne propunem sa cream o atmosfera relaxata, unde cei pasionati de frumos si curiosii creativi au ocazia sa faca cunostinta cu designerii, sa afle povestea acestora, detalii din procesul de creatie si alte curiozitati.  Timp de 30 de minute in parte acesti patru designeri chic vor prezenta auditoriului brandurile lor, bineinteles ca sunt incujarate intrebarile. Intrarea la acest eveniment este libera.

Lesfillesflorissantes reprezinta linia de accesorii Lachatterie care s-a desfasurat sub forma unui proiect Instagram pe tot parcursul anului 2013. Fiecare piesa in parte reprezinta o extensie a personalitatii celei ce o poarta, fie ca este vorba de o trasatura ludica, romantica, dramatica, erotica, misterioasa etc. Fiecare piesa in parte este unicat la fel ca si posesoarea ei. Elementele sunt in cea mai mare parte florale si accesorizeaza piese precum coronitele si palariile de tot felul. Pentru 2014, LaChatterie a pregatit o noua colectie – God Label – de tinute pentru evenimente speciale, in culori intuneacte, cu broderii handmade si din materiale pretioase.

Wood be Nice este o oala in care fierbe continuu o supa in care artistii Daniel Loagar si Andrei Cornea arunca cu sau fara reteta: imagini si obiecte, muzica si forme, poezie si trairi – din care ies la iveala lucruri cu care cei doi se identifica. Arta lor este colajul, amestecul si transformarea a ceea ce este in ceea ce ar putea fi – un fel de revolta personala a celor doi artisti. Cand cuvintele nu le mai ajung si gandurile sunt pe neterminate, arta lor se compune si se descompune prin fotografie si transfotografie, obiecte pierdute sau aruncate, poezie, muzica, street-art, iubire.

Ana Tudora a castigat titlul Artizanul Anului in 2013 si ne-a povestit intr-un interviu despre cum a inceput povestea Deliciu Mic: “Deliciu Mic s-a nascut din pasiunea mea pentru dulciuri. In urma cu cativa ani, din dorinta de a darui ceva unic prietenelor mele, am cumparat intamplator un pachet de pasta polimerica. Am ajuns acasa si am inceput sa modelez primii cercelusi in forma de inghetata. Toate creatiile imi sunt dragi, fiecare dintre ele au in spate o poveste, un om drag, o amintire, o idee. In general imi plac lucrurile care necesita imaginatie si multa dexteritate, fiecare om este unic si de obicei, incerc sa cunosc omul si in functie de persoana sa-mi adaptez creatiile.”

Andra Badea spune despre CuteOsheniile ei ca sunt o specie aparte de personaj desenat care poate lua diferite forme si traieste in medii cat mai variate. Ce au in comun sunt chicotelile si caraghiosalcurile, ochii mai mereu mirati sau curiosi si haine dungate, dantelate sau pur si simplu nostalgice. CuteOsheniile nu se tem de aventuri, de joaca, de imposibil sau penibil si o data ce ai cunoscut un reprezentant al speciei si tu te vei teme mai putin. In acest spirit cuteOsheniile sunt mai mult decat ilustratii si chiar daca au fost la expozitii, pe magneti, felicitari si chiar semne de carte mie imi place sa cred ca cel mai mare rol al lor este sa dea viata lucrurilor inanimate.