Proiectul Mergând pe Străzi cu renume se apropie încet, încet de final. Au fost montate 100 de panouri informative prezentând 50 de personalități pe care majoritatea bucureștenilor nu îi cunosc decât ca simple nume de stradă. Chiar dacă tururile ghidate au trecut și, din păcate, nu au putut primi mai mulți participanți, asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura de toate poveștile și informațiile aflate.

Vă invităm așadar pe site-ul www.străzicurenume.ro să accesați în format digital toate rezultatele proiectului. Veți descoperi locația tuturor panourilor informative, biografia extinsă a fiecărei personalități, dar și mai multe detalii despre toți artiștii implicați în proiect. În plus, veți putea citi povestea străzilor, a personalităților și a caselor ce au făcut subiectul tururilor ghidate. Veniți pe site-ul www.străzicurenume.ro și bucurați-vă de lucrări de artă, informații captivante și articole despre străzi, despre case, despre Bucureștiul nostru, al tuturor.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile legate de proiect, vă invităm să îi urmăriți pe paginile de Facebook și Instagram.

***
Mergând pe Străzi cu renume este un proiect al Asociației Antistatic co-finanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB

Parteneri: Clubul Ilustratorilor, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi
Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zile și Nopți, IQads