Iată programul complet a trei zile de arta gigantica pe acoperișuri: Zilele Uriași de Pantelimon // 13-15 octombrie. Live art, proiecții de film, conferințe, workshopuri, dans, muzică live și mult mai mult de atât. Mai mult de șase mii de metri patrati de acoperisuri pictate, alți peste patru mii kilometri folosiți în varii instalații pentru Uriași de Pantelimon - un proiect de artă colectivă și comunitară creat de Mădălina Roșca si Paul Arne Wagner.
 
Din întreaga lume am invitat în Pantelimon pentru acest proect de artă comunitară pe: Ella & Pitr (Franța), creatori de gigantice picturi pe acoperișuri, Moose (UK), artistul care a inventat reverse graffiti, Martha Cooper (SUA), care ii va convinge pe sceptici prin fotografiile ei cat de mare este de fapt impactul street art-ului, Victor Ash (Danemarca), creatorul unor picturi iconice pe ziduri, de la muralul lui anti-apartheid din anii ’80 pana la cosmonautul din Berlin.
 
Lor li se vor alătura artiștii care au câștigat competiția Uriași de Pantelimon și care vor ilustra poveștile cartierului în stilul propriu: TOM (Sorina Tomuleţiu), Robert Obert, Nomado, Nada Krstajić și Cristiana Comănici. Citește poveștile care i-au inspirat pe artiștii selectați, sau și mai bine, citește toate poveștile!
 
Carmen Nistor (Germania) susține un curs de caligrafie oferit gratuit, iar Biancoshock (Italia), inițiatorul Ephemeral Art, a propus o instalație interactivă pentru Turnul de Artă din Pantelimon. Pe lângă asta am mai pregatit o expoziție colectivă cu fotografii din Pantelimon, plimbări cu bicicleta în cartier, proiecții de film, spectacole de dans contemporan chiar la Turnul de Artă, de Petec și Sasha Dodo (Rusia) sau instalații audio-video – doar câteva dintre lucrurile care se vor mai întampla la Zilele Uriași de Pantelimon.

Vino să participi la evenimente, să vezi lucrările artiștilor și să votezi preferata la Zilele Uriași de Pantelimon // 13-15 octombrie 2017 la Make a Point și descoperă arta urbană realizată de artiștii români și internaționali pe acoperișile din Pantelimon sau înscrie-te la workshop-urile noastre și ia parte la evenimentele de artă publică! Află mai mult pe pagina de Facebook Make a Point.
 
#uriasidepantelimon l #giantsofpantelimon