"Anul Dragonului", o productie HBO Europe realizata de 4 Proof Film, prezinta povestile unor imigranti chinezi din Bucuresti, rataciti in peisajul social si economic din Romania actuala, si, in acelasi timp, surprinde fragmente din realitatea romaneasca vazute si intelese din perspectiva lor. Indiferent de statutul lor social, primele etape ale adaptarii sunt dificile si ascund adevaruri incomode. Documentarul dezvaluie aspecte din viata a trei barbati care reprezinta grupuri sociale distincte si, in acelasi timp, spune povestea unei comunitati care incearca sa se adapteze intr-o tara necunoscuta de care o leaga, insa, un trecut politic comun.

Han Wenlong este un imigrant ilegal al carui vis de a lucra pe un santier din Europa de Est  s-a sfarsit inainte de a incepe. Shen Xiaoming este un om de afaceri care traieste suspendat intre doua lumi. Li Jianhua este un jurnalist care spune povestea acestei comunitati. 
 
Anul Dragonului a fost selectat la Millenium International Documentary Film Festival, care va avea loc la Bruxelles, in aprilie.
 
Frontline Club Bucuresti isi propune sa devina un punct si un prilej de intalnire, atat pentru jurnalistii romani, cat si pentru reprezentantii societatii civile dornici sa dezbata pe marginea subiectelor aflate pe agenda publica, atat in Romania, cat si la nivel international.
 
Programul clubului in perioada februarie – mai 2014 va include mai multe proiectii de film, cat si dezbateri media.
 
Frontline Club are ca scop sustinerea si promovarea jurnalismului independent si a fost infiintat in anul 2003 de catre Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman si videoreporter in zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistica a lui Smith s-a concentrat pe corespondenta de razboi din Iraq, Afghanistan, Bosnia si Kosovo. 
 
Detalii despre activitatile si despre proiectele Frontline Club regasiti pe paginile dedicate:
 
Parteneri media: Sapte Seri, Dilema Veche, RFI Romania, LiterNet.ro, Dela0.ro, Vice Romania, SUB25, Institute, The Magazine. Frontline Club Bucuresti este sustinut de Fundatia Gala Societatii Civile.