20 de tineri artiști români își prezintă viziunea asupra conceptului de iubire, la expoziția de artă și pop-up Hot Lagoon x Promenada

În luna februarie, Promenada Mall celebrează Luna Iubirii cu o declarație de dragoste pentru designul local și noul val de tineri artiști români. Astfel, până pe 24 februarie, Promenada Mall își dă întâlnire cu noua generație de tineri artiști români la expoziția de artă contemporană și pop-up Hot Lagoon x Promenada, unde iubitorii de artă urbană locală pot admira și achiziționa lucrările a peste 20 de tineri artiști.

Tineri ilustratori digitali și artiști 3D au match cu iubitorii de design local la evenimentul Hot Lagoon x Promenada  
 
Până pe 24 februarie, Promenada Mall este gazda celei mai noi ediții a Hot Lagoon Fair, prima expoziție de artă și pop-up de printuri și tipărituri de artă care promovează noua generație a industriilor creative, invitând tineri artiști, designeri și ilustratori din România. 
 
Sub numele Hot Lagoon x Promenada, această ediție dedicată Lunii Iubirii adună 20 de viziuni diferite asupra conceptului de dragoste pentru sine și pentru celălalt în vremurile tehnologizării rapide, puse pe pânză, hârtie și alte materiale-suport de către cei mai îndrăgiți ilustratori digitali, animatori 3D, sculptori, tipografi, gravori, țesători și artiști multimedia ai momentului. 
 
Printre aceștia se numără ilustratorii Alina Marinescu, Antonia Corduneanu, Bianca Dumitrașcu, Irina Iliescu, Livi Po, Lore I. Ioana, Maria Bălan, Alessia Năstase, Andrei Ilincaru, Chrsrzvn, Co+Lor, Dan Raul Pintea / Dragoste, Drgxp, Primitiv Print, Radu Pandele, Sanzi Lazăr, Volodea Biri. Artista Megan Dominescu va expune un covor țesut manual, Mono Mihai este prezent cu o instalație foto interactivă numită „Solitary Boy / Eligible man”, iar Palms Cocos a ales să prezinte o sculptură turnată în gips intitulată „Câinele cu șarpele de aur”.
 
Love Delivery Corner – Promenada și DPD România livrează gratuit cadouri de Sf. Valentin și Dragobete
 
Pe toată durata lunii februarie, Promenada Mall, în parteneriat cu serviciul de curierat DPD România, vine în ajutorul îndrăgostiților, oferindu-le posibilitatea de a trimite gratuit gesturi de dragoste în toată țara. Cadourile achiziționate din mall pentru iubiți, soți și soții sau chiar persoane dragi din familie pot fi livrate oriunde în țară, pe loc, alături de o felicitare unică gratuită, ilustrată de artistul sibian Dan Raul Pintea. Cunoscut pentru proiectul Dragoste, artistul își pune amprenta și pe dedicațiile celor care aleg să livreze dragoste prin intermediul cadourilor de la Promenada Mall. Serviciul poate fi accesat la Love Delivery Corner, spațiul special amenajat lângă Info Point. 

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, Promenada garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.
 
Puteți descoperi campaniile Promenada Mall și pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.
 
***
Despre Promenada Mall București

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. 
 
Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.