Tintim de asemenea sa provocam in mod constant publicul cu inovatia si creativitatea proiectelor noastre si sa consolidam o platforma prin intermediul careia tinerii artisti s-ar putea dezvolta si exprima din punct de vedere creativ si profesional. Echipa noastra isi propune sa demonstreze ca teatrul independent poate crea un cadru etic de munca pentru persoanele implicate, fara a compromite valoarea artistica a productiilor. Politica noastra artistica este centrata in jurul dorintei de a prezenta publicului productii originale ale caror constructie si/sau subiect sa se diferentieze fata de ce se asteapta in mod curent de la o piesa de teatru tipica.

Membri fondatori:
Maria Chirila – dramaturg/regizor Teatrul Tony Bulandra Targoviste (Targoviste, România), ianuarie 2012/decembrie 2012 – asistent manager proiect European Prodcucers Club (Paris, Franta), februarie 2010/ianuarie2012 – regizor/PR compania 9juinsansGermain (Lyon, Franta)
 
Gabriel Gheorghe - event manager freelance / webdesigner Centrul Cultural Ion Manu (Otopeni, Romania)
 
Catalin Mares – referent artistic Centrul Cultural Ion Manu (Otopeni, Romania) / actor Teatrul Tony Bulandra Targoviste (Targoviste, România)
 
Sebastian Marina – actor Teatrul Andrei Muresanu (Sfantu Gheorghe, România)
 
Bianca Stanea – regizor freelance
 
Contact
dramastockcompany@gmail.com