Târgul de la ArtHub este târgul de artă contemporană, cadouri și decorațiuni, curatoriat și organizat periodic de ARTHUB Bucharest și Grădina ArtHub.
Pentru că primăvara este în prag, în perioada 25 februarie - 1 martie la Grădina ArtHub are loc Târgul de Mărțișor unde veți putea găsi cele mai frumoase cadouri de artă pentru 1-8 martie.

Vă așteaptă mărțisoare realizate din cele mai nobile materiale, felicitări și aranjamente florale dar și obiecte de autor, create de artiști, pentru a oferi cele mai inspirate daruri celor dragi nouă.


Program de vizitare:
25 februarie: 12:00 - 19:00
26 februarie: 12:00 - 19:00
27 februarie: 12:00 - 19:00
28 februarie: 12:00 - 19:00
1 martie: 12:00 - 19:00

Adresă: Str. Gen. Constantin Budișteanu nr. 10

***

Despre ARTHUB Bucharest

Este un proiect care, prin natura sa, ține de oameni și de spațiu, fiind definit de comunitățile (artiștx + public) pe care le deservește și modelat de resursele imobiliare de care a dispus pe parcurs. Obiectivele și oferta ARTHUB Bucharest au variat în funcție de formula colectivului artistic și de caracteristicile spațiului ocupat. Totuși, crearea unor facilități pentru producția artistică și punerea lor la dispoziția comunităților, grupurilor, colectivelor, lucrătorxlor din artă, teatru și alte domenii artistice au rămas prioritare de la început. ARTHUB Bucharest atrage și folosește inteligent, democratic și transparent resurse comune. Este un centru cultural independent de tip artist run care cristalizează un program curatorial propriu pluridisciplinar, fundamentat pe nevoia existenței unei scene bucureștene pentru discursuri artistice articulate politic ca alternativă la narativele oficiale neo-liberale și a unui spațiu destinat expunerii de proiecte feministe, intersecționale sau auto-reprezentative pentru diverse grupuri și comunități marginale sau marginalizate. ARTHUB Bucharest a fost și rămâne un proiect precar, chiriaș pe piața imobiliară liberă, în care echipa artistică gestionează proiectul, ceea ce invariabil menține o presiune financiară permanentă, conduce la instabilitate, burn out și la îngreunarea unei construcții culturale stabile și relevante.

Grădina ARTHUB este cea care vine să răspundă sustenabilității proiectului și funcționează ca principală sursă de venituri, dar și ca scenă, cadru pentru dialog cultural și artistic.

FB Page: ARTHUB Bucharest
Grădina ArtHub
Târgul de la ARTHUB

Instagram: arthubbucharest
gradinaarthub