Este sansa, pentru fiecare tanar artist, sa-si expuna intr-un cadru profesionist crezul artistic si sa demonstreze ca optiunea estetica pe care a mizat, reprezinta cu adevarat o provocare culturala importanta pentru spatiul contemporan.

Sunt opt voci distincte, cu discursuri vizuale asumate convingator, cu denzinvoltura unor profesionisti ce si-au insusit limbajul picturii cu temeinicie. 
Regasim pe simeze registre de exprimare distincte, foarte diferite ca directie, ce gliseaza intre rafinamentul analitic, vigoarea expresionista, descatusarea gestuala sau riguroasa sinteza conceptuala.

Toate aceste propuneri stilistice se regasesc bine sincronizate cu directiile de cercetare din teritoriul exprimarii 
contemporane. [text: Conf. Univ. Dr. Petru Lucaci]
 
9 - 23 iulie 
Vizita pe baza de programare la 0743 870 344 / 0726 769 490 sau prin mail la point@makeapoint.ro.
 
Mai multe detalii despre artisti puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimetului. 
 
###
Make a Point este o Asociatie culturala infiintata in anul 2009 de catre trei oameni de arta: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Madalina Rosca si artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.
Asociatia organizeaza expozitii, spectacole, proiectii de film, seminarii, workshop-uri si este un spatiu dedicat expunerii de lucrari si mesaje ale creatorilor contemporani intr-un loc aparent inaccesibil artei: o fosta hala a Postavariei Romane. In 2012 si in 2014, Make a Point a castigat Premiul al II-lea si respectiv al III-lea pentru Arta si Cultura la Gala Societatii Civile.
 
Pentru programari sau alte informatii ne gasiti la point@makeapoint.ro
 
Daca nu ati mai fost la Make a Point, urmariti link-ul: