Ediția cu numărul 3 a festivalului OmFest, dedicat promovării și celebrării multiculturalismului, se va desfășura anul acesta online, între 19-21 iunie, și va avea ca temă mixul dintre muzica și dans. Festivalul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților (care are loc pe 20 iunie), evenimentul fiind cu și despre acești oameni care au ajuns în România în ultimii ani, fugind din fața presiunilor politice sau religioase.
 
OmFest începe vineri, 19 iunie, la ora 18:00, cu prezentarea unei creații muzicale originale realizată de copii refugiați & migranți, ajutați de DJ-ul David Hughes. Proiectul se numește HOME și este inițiat de British Council România cu implicarea lui David, împreună cu partenerii săi de la Rezidenta 21, Silly Conductor și Asociația Matka.
 
Sâmbătă, 20 iunie, începând tot cu ora 18.00, schimbăm registrul și trecem la dans. Proiectul We dance with Refugees prezintă un program de dans, pregătit de copiii refugiați sub bagheta mai multor instructori de dans, sportivi și dansatori. Evenimentul este realizat împreună cu Vertigo Dance School. 
 
Pentru ultima zi a festivalului, duminică, 21 iunie, de la ora 19:00, avem pregătit un concert al prietenilor noștri de la Soul Serenade, pe ritmuri de blues. 
 
Toate evenimentele din cadrul festivalului pot fi vizionate & audiate gratuit. 
 
Event FB l
 
***
OmFest este organizat de Asociația ActivRandom și realizat cu ajutorul UNHCR Romania
 
Parteneri: British Council Romania, Vertigo Dance School, Swing Steps Bucharest, Rezidenta 21, Silly Conductor, Asociatia Matka, Soul Serenade