Agenția Creionetica prezintă expoziția B Cause în cadrul festivalului Balkanik Fest ediția a 6-a. Colajele vor fi expuse la grădina Uranus, între 9-11 septembrie 2016. 
  
Proiectul B Cause este la propriu un colaj de cauze globale. Dă viață unor lumi suprarealiste inspirate vag de tema ONU 2016: “Anul internațional al semințelor și legumelor” și de alimentația sănătoasă. Este o colecție cu 20 de colaje și elemente de grafică digitală care prin juxtapunere și rescalare sunt decontextualizate și reinterpretate să prezinte cele mai importante evenimente care au contribuit la transformarea individului și a societății contemporane. Trecerea de la justiția socială, drepturile omului, protecția mediului, libertatea presei, pacea mondială la medicină, sănătate, hrană sănătoasă și protecția mediului a fost deci una naturală. 
  
La Balkanik Fest ediția a 6-a, prin B Cause, facem puntea între arta implicată și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice concept care aderă la o dezvoltare durabilă. Timp de trei zile, în celebra Grădina Uranus din cartierul Uranus Rahova, Balkanik Festival propune un line-up provocator, care va reuni magia vocilor lumii arabe, indiene, turcești și egiptene cu emoția sunetelor din Europa de Est. 
 
Printre headlineri sunt Taraf de Haidouks și Kocani Orkestar, două trupe mult așteptate pe aceeași scenă, în formula rară Band of Gypsies și starul muzicii arabe, Omar Souleyman. Un spectacol extraordinar, pentru prima dată pe o scenă din România este Bollywood Masala Orchestra. 
 
Expoziția este semnată de Creionetica si colaboratorii săi. Agenția de creație și producție media aspiră la o societate mai echitabilă, mai cultivată, mai conectată cu natura. 
 
Echipa B Cause este formată din: Andrei Bucureci – art director, Cristiana Bucureci – artist colaje, Liviu Runcan – producător audio-video și Ileana Szasz – producție foto-video.