Intalnirea – ce reuneste deopotriva jurnalisti, cadre didactice, elevi si reprezentanti ai autoritatilor in domeniul educatiei – marcheaza finalul proiectului Competente media si de advocacy pentru liceeni in lupta impotriva discriminarii si a discursului instigator la ura in presa, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent in parteneriat cu organizatia Norsensus MediaForum (Norvegia), in perioada aprilie 2014 – octombrie 2015. In cadrul acestui program, peste 200 de elevi si profesori au dobandit competente media ce le permit atat sa identifice si sa respinga discursul incitator la ura si atitudinea discriminatoare in presa, cat si sa se comporte in mod responsabil in calitate de “generatori de continut online”.

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate fotografiile realizate de Cosmin Bumbut, unul din cei mai apreciati fotografi romani ai momentului.

Va rugam sa confirmati participarea la email mihaela@cji.ro, persoana de contact Mihaela Danga, coordonator de proiect, pana sambata 26 septembrie a.c.