La dezbaterea media vor lua parte Mircea Barbu, jurnalist freelancer, Marian Voicu, producator TVR,  si, online, prin Skype, reprezentanti ai Frontline Club Georgia. 
 
Mircea Barbu s-a intors de curand din Crimeea, de unde a relatat pentru Adevarul si Prima TV. Mircea a mai colaborat cu BBC, Jurnalul National si este co-fondator al Occupied Times. Inainte de Crimeea, a fost corespondent in Siria si Transnistria.
 
Marian Voicu lucreaza in presa din 1995. In 2011 a fost manager de proiect la Radio Romania Chisinau. A realizat documentare in comunitatile romanesti din Ucraina, Moldova, Federatia Rusa, Croatia, Albania, Macedonia. Este primul jurnalist roman care a filmat in Siberia, Sudan si Uganda. A moderat dezbaterile prezidentiale din 2004. Intre 2008-2010, a realizat „Interviurile Europa FM”. In 2013 a lansat www.etransmedia.ro, o platforma a jurnalistilor romani de pretutindeni.
 
Frontline Club Bucuresti isi propune sa devina un punct si un prilej de intalnire, atat pentru jurnalistii romani, cat si pentru reprezentantii societatii civile dornici sa dezbata pe marginea subiectelor aflate pe agenda publica, atat in Romania, cat si la nivel international.
 
Programul clubului in perioada februarie – mai 2014 include mai multe proiectii de film, cat si dezbateri media.
 
Frontline Club are ca scop sustinerea si promovarea jurnalismului independent si a fost infiintat in anul 2003 de catre Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman si videoreporter in zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistica a lui Smith s-a concentrat pe corespondenta de razboi din Iraq, Afghanistan, Bosnia si Kosovo. 
 
Detalii despre activitatile si despre proiectele Frontline Club regasiti pe paginile dedicate:
 
Parteneri media: Sapte Seri, Dilema Veche, RFI Romania, LiterNet.ro, Dela0.ro, Vice Romania, SUB25, Institute, The Magazine. Frontline Club Bucuresti este sustinut de Fundatia Gala Societatii Civile.