Dezbaterea “Uniti desenam si protestam cu designerul The Occupied Times of London” va avea loc in cadrul Romanian Design Week, la Palatul Camerei de Comert din Bucuresti [Str. Ion Ghica, nr. 4], in data de 21 mai, incepand cu orele 18:30. 
 
Alaturi de Tzortzis Rallis, la discutie vor fi prezenti Cristian Neagoe, redactor-sef al revistei Sapte Seri si Wanda Hutira, Art Director la Graffiti BBDO.
 
Tzortzis Rallis a studiat graphic design si arte frumoase in Grecia, Spania si Marea Britanie, unde, dupa ce si-a incheiat studiile de masterat, a decis sa se stabileasca si sa lucreze ca freelancer. Tzortzis foloseste comunicarea vizuala in sprijinul initiativelor sociale si politice. Este sustinatorul retelelor de solidaritate sociala grecesti, co-designer al ziarului de activism social “The Occupied Times of London” si co-fondatorul Occupy Design UK.
In prezent, Tzortzis cerceteaza grafica de activism moderna in cadrul doctoratului pe care il face la London College of Communication. 
 
Cristian Neagoe a lucrat ca librar, PR, traducator, jurnalist, organizator de evenimente si agent cultural in Bucuresti si New York. A scris despre arta, activism, sexualitate si viata online in diverse publicatii din Romania si din afara, printre care: Playboy, Dilema Veche, TABU, Republik, Omagiu, Hardcomics, Aooleu, Liternet, Metropotam, Tiuk!, Umelec (Cehia), Circostrada (Franta). In prezent este redactor-sef al revistei Sapte Seri. E interesat de urbanitate, spatiu public, activism civic si de aspectele deviante, marginale, tabu ale culturii contemporane.
S-a implicat in campania pentru salvarea Rosiei Montane, participand la coagularea comunitatii Uniti Salvam, fiind invitat la diverse dezbateri publice cu Dragos Tanase (Directorul RMGC), cu membrii Comisiei Speciale Rosia Montana si alti factori de decizie.
 
Wanda Hutira este art director si designer, autorul a unei mari parti din vizualurile Uniti Salvam.
 
***
Frontline Club Bucuresti isi propune sa devina un punct si un prilej de intalnire, atat pentru jurnalistii romani, cat si pentru reprezentantii societatii civile dornici sa dezbata pe marginea subiectelor aflate pe agenda publica, atat in Romania, cat si la nivel international.
 
Programul clubului in perioada februarie – mai 2014 include mai multe proiectii de film, cat si dezbateri media.
 
Frontline Club are ca scop sustinerea si promovarea jurnalismului independent si a fost infiintat in anul 2003 de catre Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman si videoreporter in zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistica a lui Smith s-a concentrat pe corespondenta de razboi din Iraq, Afghanistan, Bosnia si Kosovo. 
 
Detalii despre activitatile si despre proiectele Frontline Club regasiti pe paginile dedicate:
 
Parteneri media: Sapte Seri, Dilema Veche, RFI Romania, LiterNet.ro, Dela0.ro, Vice Romania, SUB25, Institute, The Magazine. Frontline Club Bucuresti este sustinut de Fundatia Gala Societatii Civile.