Pe 14, 15 si 16 Iunie 2019, între orele 11:00 și 20:00, cartierului Străulești se mută în centrul Bucureștiului, la Street Delivery. Străulești este în București. În Bucureștii Noi și în Bucureștiul mare. Artiștii Antistatic aduc spiritul cartierului în centrul Bucureștiului în cadrul expoziției Portret de Străulești, o expoziție pe roți - în Galeria Mobilă, cu și despre cartierul Străulești.
 
E cu artă nouă, creată de artiștii asociației Antistatic și artă creată împreună cu locuitorii cartierului. Vei descoperi lucrări mixte de grafică, pictură, colaj, proiecție, foto și video - toate modalitățile de expresie la care invită Străuleștiul. De vineri 14 Iunie până duminică 16 Iunie, între orele 11 si 20, la Street Delivery București, zona biserica Anglicană.

Intrarea este liberă.

Mai multe informații despre proiect si eveniment pe pagina de Facebook a proiectului.

Portrete de cartier este un Proiect al Asociației Antistatic, în parteneriat cu ATU (Asociatia pentru Tranziție Urbană), co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
 
Parteneri media: Tanănana, Radio România Cultural, Modernism, Decât O Revistă.
Sponsori: POSCA

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.