Hacatonul reuneste jurnalisti, programatori, cartografi, designeri, activisti si studenti care au o pasiune comuna pentru tehnologie si care isi propun sa schimbe lucruri si sa rezolve probleme prin ideile lor. 
 
Daca poti fi de ajutor intr-un proiect propus care are nevoie de cunostintele si aptitudinile unor programatori, cartografi, activisti sau jurnalisti pentru a se materializa, te poti alatura unei echipe deja formate . 
 
Hacatonul se va desfasura la sediul Active Watch din Calea Plevnei nr. 98 Bl. 10C.  
 
Afla mai multe informatii despre hacaton, lista proiectelor inscrise si cum functioneaza pe hack.thesponge.eu.
 
Sponge este un laborator media experimental care conecteaza organizatii din domeniul media, tehnologia informatiei si a transparentei. Experimentam cu noi unelte digitale de eliberare a informatiei de interes public. Promovam informatia libera, relevanta si verificabila sub forma de articole sau aplicatii. Organizam ateliere, hacatoane, cursuri si conferinte. Partenerii Sponge sunt Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Active Watch, Ceata, Geo-spatial, ApTI si Facultatea de Stiinte Politice - Universitatea Bucuresti.
 
Aceasta activitate face parte din proiectul „Sponge - conectarea retelelor si comunitatilor de inovatori din domeniul media, tehnologia informatiei si a comunicarii. Proiectul este coordonat de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie si este finantat  prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati: www.eeagrants.org
 
-- 
Diana Dumitru
t: +40 737 534 539
m: dianna.dumitru@gmail.com
 
Intra in comunitatea SPONGE: aici.
Viziteaza-ne: www.thesponge.eu