IAA Romania anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA si pentru Premiile Speciale IAA. 
Editia acestui an propune industriei de marketing si comunicare o noua structura de Premii de Excelenta. 
8 categorii redefinite pentru Premiile de Excelenta si 3 Premii Speciale IAA, adaptate pentru a reflecta atat provocarile si transformarile ce stau in fata industriei cat si pentru a pune in valoare contributia pe care o aduc oamenii in comunitatea noastra in diverse moduri, isi asteapta nominalizatii.
 
Nominalizarile pot fi facute de care oricine, accesand site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro incepand de joi, 29 octombrie,pana pe data de 5 noiembrie 2015, ora 23.00.
 
Consiliul Director IAA Romania recomanda membrilor sai precum si celorlalte persoane care doresc sa-si nominalizeze favoritii la una dintre categoriile de premii sa nu depaseasca un numar de 3 propuneri pentru aceeasi categorie. De asemenea argumentele pentru care se face nominalizarea trebuie detaliate astfel  incat realizarile persoanelor propuse sa poata fi intelese integral de catre cele 3 jurii ale evenimentului.
 
Laureatii acestei editii vor fi desemnati prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA si un Comitet de Laureati ai editiilor precedente. 
Anuntarea laureatilor se va face in data de 16 Noiembrie 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA care va avea loc la Ateneul Roman incepand cu orele 19,00
 
Premiile de Excelenta IAA au loc in acest an in cadrul platformei Ziua Publicitatii. 
Atat Premiile de Excelenta IAA cat si Ziua Publicitatii sunt evenimente proprii ale IAA Romania si au loc in data de 16 Noiembrie 2015 la Athenee Palace Hilton si respectiv Ateneul Roman. Pentru mai multe informatii, urmariti iaa.ro si facebook.com/iaa.ro.
 
###
Despre IAA Romania
International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care reprezinta intregul spectru al comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate si media pana la institutii mass-media, companii client si practicanti individuali.
 
La cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, filiala IAA Romania a fost recunoscuta ca fiind cea mai activa si creativa filiala din lume si a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenta in intreaga activitate.